Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Manapság miért nem történnek...

Manapság miért nem történnek ősrobbanások a világban?

Figyelt kérdés

Ha semmiféle szellemi erő sem indukálta az első ősrobbanást, amivel állítólag keletkezett volna a mindenség, azóta miért nincsenek ugyanilyen ősrobbanások ?

Az univerzumban nagyon sok helyen semmi sincsen. Gyakorlatilag üres terek töltik ki miért nem történik az ősrobbanáshoz hasonló spontán folyamatok benne. Vagy mondjuk egy magasabb térdimenzióban ugyanitt, ahol nincs semmi ugyanúgy mint az sőrobbanás előtt miért nem történnek meg benne ilyen ősrobbanások?

2019. júl. 16. 12:15
 121/156 anonim ***** válasza:
100%

"Miért higgyek a tudósok ősrobbanás elméletében, ha eddig még a szemünk előtt levő tyúktojásról sem tudták megmondani, hogy voltaképp egészséges. "

Mi köze a fizikusoknak a tojás egészségességéhez?

Autószerelőt is úgy választasz, hogy ki tud legjobban krémest sütni?

2021. júl. 14. 17:00
 122/156 anonim ***** válasza:
66%

Nekem megjelent Szent Anna, és elmondta, hogy az Úr üzeni, hogy abban a néhány évtizedben az a tojás valóban egészségtelen volt.

Meg azt is elmondta, hogy Isten az elsö öntudatra ébredt, fantáziával rendelkezö élölény fejében született és lett a mindenség örök ura.

2021. júl. 15. 08:40
 123/156 anonim ***** válasza:
46%

@122

Rád is vonatkozik, hogy ne trollkodj.

2021. júl. 15. 08:56
 124/156 anonim ***** válasza:
100%

Csak féltrollkodás volt, a Szent Annás rész.

A második mondatomat továbbra is tartom, mint a hitvilág megjelenésének lehetséges módját, a létezés okának és eredetének keresését, a még nem értett dolgok és történések mibenlétének kezdeti magyarázatát, az érzelmek és a közösségi, személyen túli gondolkodás és összetartozás kezdeti megélését, az embernek önmagát a világban és a természetben való elhelyezésének elsö lépéseit.

2021. júl. 15. 09:12
 125/156 anonim ***** válasza:
Lehetséges, de nem mint kizárólagosan igaz módját. Ha ezt mondod, mindenki boldog lesz.
2021. júl. 15. 09:26
 126/156 anonim ***** válasza:
28%
#121 , én nem azt mondtam, hogy a fizikusoknak köze van az élelmiszer kémiához, hanem azt mondtam, hogy a tudósok , úgy összességében balfékek. Az egész világon senki sem jött rá, hogy a tojás jó nekünk, akkor miért kellene elhinnem, hogy a csillagászok jól tudják, amit állítanak. És ha azok is ugyanolyan balf@szok ? Mert, hogy a tojás esetében azok voltak a "szakemberek" , az kétséget sem hagy.
2021. júl. 15. 09:41
 127/156 anonim ***** válasza:
Szerintem így történt. Természetesen szubjektív vélemény, nem bizonyított tényként kezelem.
2021. júl. 15. 09:44
 128/156 anonim ***** válasza:
Sejtem, hogy miért vannak ezek a nagy tojás tévedések. Van egy idióta, aki kitalálja, hogy a tojás egyenlő a káros koleszterinnel, aztán a középszerű többiek meg elfogadják, mindaddig míg nem jön egy valóban hozzáértő és megcáfolja az egészet, aztán most meg ezt majmolja a középszerű.
2021. júl. 15. 09:45
 129/156 anonim ***** válasza:
14%
127, szerintem Te közelíted meg a dolgot a legjobban. Ez tűnik most a legvalószínűbbnek, aztán se több se kevesebb.
2021. júl. 15. 09:47
 130/156 anonim ***** válasza:
83%

"Az egész világon senki sem jött rá, hogy a tojás jó nekünk, akkor miért kellene elhinnem, hogy a csillagászok jól tudják, amit állítanak"

Mert a csillagászoknak semmi köze nem volt ehhez a "rá nem jövéshez".

Mellesleg az egész eleve nem természettudományos kérdés, szóval ennél kevesebb közük még csak nem is lehet a tojásos kérdésedhez.

Plusz eleve nincs olyan, hogy a tojás egészséges vagy nem. Ez laikusok baromsága, akik nem értenek hozzá, csak olvastak valamit és aztán általánosítva ráhúztak egy véleményt. Minden élelmiszerben számtalan különféle tápanyag található. Ezek egyes esetekben, bizonyos mennyiségekben lehetnek egészségesek, más esetek és mennyiségek mellett meg egészségtelenek. Szóval még csak nem is léteznek ilyen nagy rájövések, egyszerűen akinek valamiért nem szimpi a tojás, pl vegánok, azok arra fognak mutogatni amikor egészségtelen. Aki meg imádja a tojást, az meg arra, amikor egészséges. A tudományhoz köze sincs az egésznek.

2021. júl. 15. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!