Lapos föld, hol tudnék olyan információkat közzétenni amivel cáfolom a laposföld elméletét?
Olyan hely érdekel, amit a legtöbben olvasnak a laposföldesek közül.
Sajnos a legtöbb gömbpárti egyértelmű bizonyítékok nélkül vagdalódzott, így terjedt el és valóban nagyon bonyolultan sikerült egyértelmű információkat, bizonyítékokat szereznem mivel mindkét oldal csalt! De most van egy nagyon jó bizonyítékom a lopos föld ellen.
A lapos Földben való hithez meglehetősen paranoid gondolkodás kell. De sok más konteóhoz is. Ennek a gondolkodásmódnak meg az a jellegzetessége, hogy minden cáfolatot beépít az illető a saját paranoiájába.
Van „A” meggyőződés. Ha „B” cáfolja az „A” állítást, akkor a következtetés nem az lesz, hogy akkor „A” állítás hamis, hanem az, hogy akkor „B” állítás sem igaz. Ha sikerül logikus úton levezetned, hogy mivel 1+1=2, ezért „A” állítás nem lehet igaz, akkor is ez fog történni, a következtetése az lesz az illetőnek, hogy akkor bizony nem igaz, hogy 1+1=2.
(Láttam ilyet. Próbáltam matematikai úton is levezetni, hogy a lapos Föld koncepciója tarthatatlan, az eredmény az lett, hogy maga a trigonometria összefüggései is hamisak, és csak azt a célt szolgálja, hogy alátámassza a gömbföldes „agymenést”.)
"Egyértelmű bizonyíték kell ide és szereztem! Eddig nem volt"
Kedves kérdező, most azt akarod itt előadni, hogy minden tudós idióta és soha nem prezentáltak bizonyítékokat, bezzeg te...?
Mert ez hajszál pontosan ugyanaz a felfogás, amivel a laposföldesek, védőoltás-ellenesek, stb rendelkeznek. Ők is épp ugyanazt hiszik, hogy a tudósok által prezentált dolgok nem valódi bizonyítékok és a saját hülyeségeikben hisznek csak. Meggyőződésük, hogy csak a saját igazuk az igaz. Te pontosan ugyanezt állítod. Még ha ellentétesek is a nézeteid, az érvelésed épp ugyanolyan rossz, mint a laposföldeseké.
Tegyél egy szívességet mindenkinek, de főleg MAGADNAK és felejtsd el ezt.
Kérdező, te is ugyan olyan laposföldes vagy, csak a másik végéről.
Nincs értelme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!