Mennyi idő kell egy +25 fokos pezsgőnek, hogy a -18 fokos fagyasztóban szétrepedjen?
137-es IQ (5 kérdéses netes teszten? ) és 6100 JEP (mindjárt lefordulok a székről a röhögéstől)....
Apám, te aztán kellőképp sötét vagy.
És itt a gyk-n annyira nem mérvadó hány %-ra értékelik a válaszaidat, mert beírsz egy idióta "2012-ben tény világ vége lesz?" topicba, hogy nem lesz és rögtön lepontoznak....
Annak idején, mikor Vágó Istvánék országos intelligencia-tesztelő műsora ment, akkor csináltam meg a tesztet.
Állítom viszont, hogy igenis számít a válaszadási mutató itt ezen az oldalon is, mert különben nem lenne.
Ennek alapján viszont te vagy igencsak sötét, csak én nem nevetek ezen, mert ez szomorú drága barátom!
TVs IQ teszt és gyakorikerdesek mutató!
Azt hiszem megyek elásom magam a kertbe, nem érzem méltónak magam ahhoz, hogy ide írjak!
Adnék én szívesen hasznos válaszokat, ha a kérdések 90%-a nem komplett baromság lenne, ahogy ez is az...
Csak, hogy kielégítsem az igényedet, itt a válaszom a kérdésedre:
Nem lehet megválaszolni pontosan, mivel:
Nem adtad meg a fagyasztó térfogatát, sem a teljesítményét, így lehetetlen kiszámolni, hogy mennyi idő alatt hűl le benne a pezsgő. Csak tippelni lehetne, de annak meg nem sok értelme lenne.
Remélem kielégített a válaszom.
Amúgy meg nem repedne szét az üveg, pontosan úgy történne, ahogyan azt az első válaszoló leírta : a dugó kijönne az üvegből, mivel maga a pezsgősüveg egy nyomássálló üveg - ellentétben egy kólásflakonnal vagy egy sima vizesüveggel, ami nem az - másrészről a dugó a hideg hatására térfogatcsökkenésen megy keresztül, így könyebben kikerüla helyéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!