Mennyi tejet tárolsz a fagyasztóban?
Kisfiamnál rengeteg tejet tettem a fagyasztóba, de soha nem volt rá szükség, a főzelékben pedig nem ette meg. A kutyával itattam meg az egészet.
Kislányom 3 hónapos, tele a fagyó anyatejjel. Hogy mi lesz a sorsa nem tudom, lehet, hogy megint a kutya issza meg.
Én kisebb adagokban fagyasztom le, 80 ml-ket meg ilyenek, több nem jön le. :)
valahogy az az érzésem, hogy én sem fogom felhasználni, mert többektől hallottam, hogy büdi.
Első gyereknél még én is fagyasztgattam, aztán fél év után kidobtam. Főzelékbe sem kellett, mert volt friss, minek adtam volna a régit.
De ha úgy döntesz, hogy téged megnyugtat, hogy van a hűtőben, és fagyasztani szeretnéd, nézz után olcsóbb megoldásnak. Olvastam olyant, hogy sima műanyag eldobhatós pohárban fagyasztották. Bezacskózták a poharat, amiután megfagyott már lehetett dönteni is. Az Aventes pohárból is kiveheted a lefagyasztott tejet, és zacskóban teszed vissza a hűtőbe, a poharakban pedig újabb adagot tudsz fagyasztani.
valamelyik válaszolónak: nem hivatalosan bármit lehet. csak épp nincs bevizsgálva az idegen teje. olyan alapon megy, hogy megbízol a másikban, azon túl meg lehet olyan baja is amiről nem tud.
inkább kérdezz rá a közeli anyatejgyűjtő központban, olvastam itt egy kérdésben, hogy valaki kapott tejet, pedig elvileg nem tartozott a célcsoportba, csak mivel volt felesleg, adtak neki. pontosabban amikor van, akkor kap. de tápszereznie is kell, ne több literre gondolj, csak pár dl-re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!