Mennyi tejet tárolsz a fagyasztóban?
Figyelt kérdés
Minden este el tudok tenni kb 180 ml tejet a fagyasztóba. Most kb 25 db Avent-es Via pohárban van a fagyasztóba. De mennyit tegyek még el? A pohárkák most megint elfogytak, és olyan drága állandóan venni. Van egyáltalán értelme ennyi tejet eltenni? Vagy öntsem ki a legrégebben lefejtet, és kezdjem el azokat a poharakat feltölteni? Mert ugye a tej tartalma mindig változik, és amit egy hónapja fejtem le, az lehet, hogy két hónap múlva már nem lenne jó a babám szervezetének, mert már más dolgokat igényel a szervezete.2011. aug. 25. 22:15
11/15 anonim válasza:
Én is elraktam az első babánál, aztán nem kellett, több mint 15 liter ment a lefolyóba, úgy sírtam, mint egy kisgyerek.
Másodiknál nem tettem el egy decit sem.
Egyébként patikában tudsz venni fillérekért orvosságos üvegeket, abban is el tudod tenni.
De szerintem hagyd abba a fejést, álljon be a cicid arra, ami a babádnak kell.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A legutolsó hozzászólónak írom, hogy már nem fejek egész nap, minden szopi után, csak reggel, amikor éjjel annyira megtelik a cicim, hogy reggel, miután a babuci evett belőle, még mindig marad kb 180 ml és ezt fejem ki belőle, és ezt tudom eltenni minden nap. A többi etetésnél pont annyi tejcim van, amennyi a babunak kell.
2011. aug. 26. 21:04
13/15 anonim válasza:
Szerintem az is jó ötlet, ha kiveszed a régieket. De a tescoban lehet kapni zacsit, steril, és 40 db kb 1000ft. Ez sokkal olcsóbb megoldás, és ennyi aventes pohárra sosem lesz szükséged később. Ebbe viszont nem sajnálok eltenni 30-40 millit sem, ha arról van szó, hogy csak annyi van.
14/15 anonim válasza:
1. baba: tizenliter, mind kiöntve, mert 14 hónapig szoptattam.
2. baba: semmennyi, beállt a cicim így elég hamar.
6 hónapos a babám
15/15 anonim válasza:
Valaki azt írta, hogy tejbegízt csinált belőle a családnak.
Pfúúúúúj....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!