Miért jönnek ki a fotonok a Napból?
A magfúzió során 4 hidrogénatom összeáll egy héliummá, közben energia szabadul fel, ami foton formájában felszabadul. Ez a foton miért akar minden áron kijönni a Nap belsejéből? Miért nem jó neki ott bent? Főleg, mivel akkora utat kell megtennie kifelé, én a helyében biztos nem erőlködnék.
Meg még tömege, gravitációja is van a Napnak (csillagoknak), onnan kikecmeregni se semmi.
"ellentmondásosnak találja, hogy egy nagy gravitációjú hely közepéből kiegye a fene."
Erre is válaszoltam, de erre sem reagáltál.
Még mindig nem értem, miért?
Miért csak és kizárólag azokkal foglalkoztál, akiknek nem tetszett az írása?
30. Máskor normálisan szoktam reagálni. Az első válaszok után elment a kedvem, és senki sem állt mellém.
Egyébként többen azt támasztották alá, a kérdéssel van a gond. Lásd, az első válaszokat, és még később utána ketten is naivnak neveztek, a kérdés miatt. A kérdés pedig szerintem oké. Én a reagálásokra reagáltam, ami neked nem tetszett.
31. Ne haragudj. Majd frissebb fejjel átolvasom. De kicsit elment a kedvem az egésztől, hogy erre az egészre reagáljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!