Lehetséges, hogy igaza van a magyar feltalálónak és minden időből áll?
Kisfaludy György időfizikus, feltaláló, mérnöknek olvastam egy könyvét, melyben arról ír, hogy a tér, maguk a tárgyak is időből állnak. Kisfaludy elsőként fejlesztette ki a világon a gravitációs távcsövét, amikor még külföldön sem tudták kimutatni a gravitációs hullámokat. [link]
Ezt írta róla a metapédia, amíg ki nem törölték valamiért : "Az ALL kisszövetkezet Időfizikai Kutató Laboratóriumának vezetője 1987-től 1997-ig. Itt G6 tudományos kutatást is vezetett. Ekkor dolgozott ki 3 eljárást a gravitációs hullámok mérésére, amivel már akkor sikeres méréseket hajtott végre. Ezen fejlesztéseik egyike addig jutott, hogy irányérzékenyen, vagyis század foknyi pontossággal mérni tudták a gravitációs hullámokat, azaz az anyagi testek tömeghullámait. A tömeghullámok és a mesterséges intelligencia kutatások elvezették egy ma még nagyon a határterületen mozgó kutatási sorozathoz. Ekkor felállított egy egységes és egyesítő filozófiai elméletet, amelyben a vallások által őrzött információk nem esnek kívül a tudomány berkein. Ez persze sok ellenséget hozott neki mind a két tábor dogmatikusainak a köréből. 1997 december 11-én a Hunok parlamentárisan az Őskeresztény egyházuk vezetőjévé, ahogyan ők mondják, az Élnökévé választották. Azóta vezeti az egyházat és annak szertartásait. 6 éves kora óta ír verseket, és versei lapoknál és antológiákban is megjelennek.
15 éve újságíró, főképpen az idővel kapcsolatos cikkeket ír. 5000-nyi cikke érdekes forrásmunka a téma iránt érdeklődőknek Ő építette a Föld első valóban működő gravitációs távcsövét.2006-ban közölt cikkében már olyan képek is találhatók, ahol a megfigyelési képeken már korrektül megjelenik a Hold, a Jupiter, a Nap, valamint az M31 és az M110 galaxisok centrumában lévő fekete lyukak."
Az elmélete szerint vannak időforrások, amik magukból időt bocsájtanak ki azok az időhullámok a térben hullámoznak, keringenek egymással az időforrások és ezek az időterek következménye az anyag is és maga a tér is. Minden elemi részecske ezekből a hullámokból áll. Szerinte létezik idő tér nélkül, fordítva nem. Olvastam a könyvét, de nekem ködös volt. Nem értettem meg. Úgy éreztem meg több fontos lépést kihagyott, de ez már csak én vagyok. Nagyon igényes vagyok az apróságokra. [link] Létezhet, hogy minden időből állna? A tér, aza nyag is minden?
Gravitációs hullámokat nem véletlen nem mutattak ki régebben. Azért van, mert elég nehéz érzékelni és ha valamit nehéz érzékelni, akkor nem a garázsban szoktak hozzá műszereket készíteni az ALL kisszövetkezetnél, hanem egy viszonylag nagyobb összefogás keretében egy olyan országban, mint az USA vagy az EU vagy Japán.
Miért van ez? Mert magában a projektben dolgozik néhány ezer tudós, akik többnyire komoly melóval ütik el az időt, hogy a felhasznált 1,1 milliárd dollár hasznosuljon a végén.
Ha nem csak magyarul tudsz, akkor itt a működő "eszköz" leírása: [link]
Többek közt van benne egy 1 méter átmérőjű 4 km hosszú vákuumcső, amit nyilván az ALL kisszövetkezettől vásároltak meg:)
igen
hurrá, most már jött jó válasz, így nem kell többet kiemelni a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!