Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Lehetséges, hogy igaza van a...

Lehetséges, hogy igaza van a magyar feltalálónak és minden időből áll?

Figyelt kérdés

Kisfaludy György időfizikus, feltaláló, mérnöknek olvastam egy könyvét, melyben arról ír, hogy a tér, maguk a tárgyak is időből állnak. Kisfaludy elsőként fejlesztette ki a világon a gravitációs távcsövét, amikor még külföldön sem tudták kimutatni a gravitációs hullámokat. [link]

Ezt írta róla a metapédia, amíg ki nem törölték valamiért : "Az ALL kisszövetkezet Időfizikai Kutató Laboratóriumának vezetője 1987-től 1997-ig. Itt G6 tudományos kutatást is vezetett. Ekkor dolgozott ki 3 eljárást a gravitációs hullámok mérésére, amivel már akkor sikeres méréseket hajtott végre. Ezen fejlesztéseik egyike addig jutott, hogy irányérzékenyen, vagyis század foknyi pontossággal mérni tudták a gravitációs hullámokat, azaz az anyagi testek tömeghullámait. A tömeghullámok és a mesterséges intelligencia kutatások elvezették egy ma még nagyon a határterületen mozgó kutatási sorozathoz. Ekkor felállított egy egységes és egyesítő filozófiai elméletet, amelyben a vallások által őrzött információk nem esnek kívül a tudomány berkein. Ez persze sok ellenséget hozott neki mind a két tábor dogmatikusainak a köréből. 1997 december 11-én a Hunok parlamentárisan az Őskeresztény egyházuk vezetőjévé, ahogyan ők mondják, az Élnökévé választották. Azóta vezeti az egyházat és annak szertartásait. 6 éves kora óta ír verseket, és versei lapoknál és antológiákban is megjelennek.

15 éve újságíró, főképpen az idővel kapcsolatos cikkeket ír. 5000-nyi cikke érdekes forrásmunka a téma iránt érdeklődőknek Ő építette a Föld első valóban működő gravitációs távcsövét.2006-ban közölt cikkében már olyan képek is találhatók, ahol a megfigyelési képeken már korrektül megjelenik a Hold, a Jupiter, a Nap, valamint az M31 és az M110 galaxisok centrumában lévő fekete lyukak."

Az elmélete szerint vannak időforrások, amik magukból időt bocsájtanak ki azok az időhullámok a térben hullámoznak, keringenek egymással az időforrások és ezek az időterek következménye az anyag is és maga a tér is. Minden elemi részecske ezekből a hullámokból áll. Szerinte létezik idő tér nélkül, fordítva nem. Olvastam a könyvét, de nekem ködös volt. Nem értettem meg. Úgy éreztem meg több fontos lépést kihagyott, de ez már csak én vagyok. Nagyon igényes vagyok az apróságokra. [link] Létezhet, hogy minden időből állna? A tér, aza nyag is minden?

2017. febr. 5. 13:25
1 2 3 4 5 6
 31/54 Wadmalac ***** válasza:
93%

"Érdekes amiket Kisfaludy ír vagy mond az előadásain."

Érdekes lehet, de hogy a tudományhoz köze nincs, az tuti.

"Kár hogy itt nincs szakértő, aki értene is a fizikához, biológiához annyira mint ő"

Épp az a siralmas, hogy még itt is van olyan, aki jobban ért hozzá.

"sokszor elgondolkoztam már azon, hogy ha nem lenne idő valóban nem létezne semmi sem"

Ez igaz, de az ok-okozat fel van cserélődve. Az idő attól van, hogy van valami és az a valami változni tud, mert ez a változás adja meg az idő értelmét.

"Akármilyen pontosan megadod az elektron kordinátáit, ha nem él egy percig sem akkor az nem létezik."

Na ezt spec hanyatt fekve és fejen állva sem tudom értelmezni, legalábbis úgy, hogy a tudományhoz köze legyen.

2019. dec. 18. 14:41
 32/54 anonim ***** válasza:
91%
K. György nem feltaláló, max kitaláló.
2019. dec. 18. 17:48
 33/54 LeonScottKennedy ***** válasza:
76%

"sokszor elgondolkoztam már azon, hogy ha nem lenne idő valóban nem létezne semmi sem"

Na azért hogyha ezen gondolkozni kell ott vannak bajok.

2019. dec. 19. 05:40
 34/54 anonim ***** válasza:
9%

igen

hurrá, most már jött jó válasz, így nem kell többet kiemelni a kérdést

2020. márc. 4. 19:37
 35/54 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes amiket Kisfaludy ír vagy mond az előadásain. Kár hogy itt nincs szakértő, aki értene is a fizikához, biológiához annyira mint ő

én sajnos nem tudok érdemben ehhez hozzászólni, de sokszor elgondolkoztam már azon, hogy ha nem lenne idő valóban nem létezne semmi sem.

Akármilyen pontosan megadod az elektron kordinátáit, ha nem él egy percig sem akkor az nem létezik.

2020. márc. 4. 21:12
 36/54 anonim ***** válasza:
84%
Az egész Harmonet szégyene, hogy ez a kérdés még mindig a tudományokban van.
2020. márc. 4. 23:34
 37/54 Wadmalac ***** válasza:
93%

"Az egész Harmonet szégyene, hogy ez a kérdés még mindig a tudományokban van."

Megelőztél, pont erre csodálkoztam rá éppen. :D

2020. márc. 5. 08:09
 38/54 anonim ***** válasza:
49%
Figyelj. Fizikailag az egész univerzum, a valós mindenség, egy kicsi pontból lett, és ha ez így van, akkor minden összefügg mindennel. Valószínüleg okkal érdekel ez téged, hát kutass tovább, én ezt javaslom. 😊👍
2020. máj. 25. 07:21
 39/54 anonim ***** válasza:
49%
az idő valójában nem is létezik csak illúzió és nem mérhető egy lineáris vonalon
2020. jún. 15. 23:17
 40/54 LeonScottKennedy ***** válasza:
13%

#39:

Ez így van.

Meglepődtem, hogy még ennyi idő után is érkezik ide válasz. Az összes válasz végigolvasásától én anno majdnem agyrákot kaptam.

2020. jún. 16. 00:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!