Tudnátok kémiáról, fizikáról, biológiáról szóló filmeket könyveket?
"Olyanokat írjatok kérlek ami nem az ősrobbanásról meg az evulúcióról szól Nem hiszek benne"
Figyelj, a természettudomány nem hit kérdése, hanem bizonyítékoké. Ezzel szemben a vallásod a népbutításon alapszik. Szóval először is válassz közülük, mert a kettő együtt nem működik, sajnálom.
Könyveket bőven találsz a moly adatbázisában, nézd meg a címkéket. Filmek pl. youtube-on és sorozatbaráton vannak.
Glory enough for all(1988)
Régen a Duna tv leadta! Sajnos a magyar címére nem emlékszem. Az inzulin feltalálásáról szóló igaz történet. Szerintem ez biztos neked való!
Ez nem kritika akar lenni csak tanács.A tudomány nem hit kérdése. Az ősrobbanás és az evolúció vitán felül áll, tudományos kísérletileg megalapozott tényeken alapul. Megjegyzem ilyen fiatalon nem hiszem,hogy meséken kívül sokat tudsz egy olyan komplex elméletről, mint az ősrobbanás. Dőreség egy olyan elméletet, hülyeségnek beállítani, amelyet nem is ismersz.
Én is keresztény vagyok. De ha természettudományokkal akarsz foglalkozni, akkor muszáj a Bibliákban írottakat vagy csak hitbéli kérdésekben kezelni tévedhetetlennek (Az is benne van, hogy a nyúl kérődző állat, ami ugye nem igaz, de lehet ebben sem hinni), vagy elfogadni azt, hogy képekben beszél. Én fizikus vagyok, úgyhogy többnyire ilyen könyvek lesznek:
Budó Ágoston - Kísérleti fizika I.
Budó Ágoston - Kísérleti fizika II.
Simonyi K. : A fizika kultúrtörténete
R P Feynman: Mai fizika 1-10 Ez kicsit nehezebb!!
R P Feynman:6 könnyed előadás
Sain Márton Nincs királyi út!
Biológia
Richard Dawkins: Önző gén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!