Hol tudnám megnézni, hogy mikor melyik bolygó hol jár a Naprendszerben?
Google SkyMap telefonra
Stellarium PC-re és telefonra is
Próbáld ki ezt:
Baloldalt a fogaskeréknél a realistic modelt választva méretarányosak lesznek a pályák.
A pillanatnyi állapot: lent a lejátszás gomb, és actual time.
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a segítséget! egyenlőre a feltelepítőset még nem néztem meg, de azt is nagyon köszi!
Ez a másik is nagyon dekoratív és nagyon szuper lehet, és ráadásul még a csillagképeket is mutatja!!! Vajon meg lehet rajta valahogy nézni, hogy az év melyik napján - vagy pl. ma - melyik napszakban (reggel, délben, este, stb. óránként) milyen csillagképből süt le ránk a Nap?... :)
A fogaskereket nem találom, de én abszolút analfabéta vagyok minden szuperjó dologhoz. Bal oldalt? Nekem nincs ott...
Megvan! A fogaskerék is, meg a távcsőre kattintva látszanak a csillagképek a Földről nézve Nap mögött. Azt még nem találtam meg, hogy ezt hogyan lehet aktualizálni naptári napra, óra percre - de keresem!
Köszönöm szépen!
:)
A dátumot alul lehet állítani. Középen kattints a dátumra.
Viszont én lehet, hogy félreértettem a kérdést. Ez azt mutatja, hogy a Naprendszerben hol járnak a bolygók, neked pedig lehet, hogy az kell, hogy a Földről nézve hol látszódnak az égbolton.
Most nem kerestem rá azokra, de valahogy így lehet, hogy 'online skymap', vagy 'online skychart', 'online interactive skymap', stb.
De hülye vagyok!!! :D
Tényleg, a távcsőre kattintva a Földről mutatja az égboltot. (Amúgy kívülről mutatja a Naprendszert.) Ezt csak most vettem észre. :))
Akkor neked ez jó is, nem is kell keresgélni.
Baloldalt a nagyítóval tudsz bolygókra keresni.
Sun = Nap
Moon = Hold
planets = bolygók
Dátum meg alul középen klikk a dátumon, és kinyílik egy naptár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!