Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mekkora a valószínűsége, hogy...

Mekkora a valószínűsége, hogy puszta tippeléssel átmegyek a vizsgán?

Figyelt kérdés

ELMÉLETI síkon érdekel a dolog, az egésznek a valószínűségszámítási megközelítése érdekel, mivel abban nem vagyok topon - kíváncsi vagyok a helyes megközelítésre.

Olyan vizsgám van, ahol 10 kérdésre kell válaszolni, 4 lehetőség közül kell a helyes megoldást kiválasztani.

Minimum 5 kérdésre kötelező válaszolni, a hibás megoldás -1 pont, az üresen hagyott 0. Az elégséges ponthatára 4 pont.

Hány választ kell "adnom" (tippelnem), hogy a legnagyobb valószínűséggel sikerüljön?

2016. jan. 7. 15:44
1 2
 11/12 anonim válasza:

Bongolo

Vagyis (10 alatt az 5) féleképpen döntöm el h megyik 5-öt csinálom meg.

A te levezetésed (ha lehet ennek nevezni) értelmetlen,a saját (téves állításoddal) mész szembe, nincs válasz sem. Szerintem ezt kicsit még tanulgasd.

Tehát ha egy kicsit gondolkodsz nem követed el ezt a hibát...

2016. ápr. 6. 22:34
 12/12 anonim válasza:

Bolongo

Ja igazad van

2016. ápr. 7. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!