Hogy van ez a fekete lyukkal?
Figyelt kérdés
Elméletileg a fekete lyuk közelébe lelassul az idő. De most tegyük fel, felhozom példának a Csillagok közöttet mert aközben jutott eszembe (de nem a filmről kell vitázni!!!), hogyha lenne a fekete lyuk eseményhorizontján egy bolygó és azon le akar szállni valaki, fent az űrbe meg ott kering egy űrállomás vagy mit tudom én mi amibe szintén van ember ami lényegesen távolabb van a fekete lyuktól, akkor annak az embernek úgy kéne látnia az űrhajót ami közeledik a bolygó felé mintha szinte nem is mozogna mert az idő lelassul. Vagy hogy van ez?2015. ápr. 24. 19:39
11/14 anonim válasza:
Igaz. Én nem tudom másképp elképzelni a fekete lyukat mint egy fekete lyuk. a fekete gömb az eseményhorizont és körülötte a meggörbült téridő. Bár az universe sandbox-ban sikerült fekete napokat létrehozni. c: Na az meg majdnem annyira szürreális mint egy gta lövölde.
12/14 anonim válasza:
( . )
Próbáld így. A pont a szingularitás, a zárójel a horizont persze folytatólagos...
13/14 anonim válasza:
Szép smiley, ez tényleg eléggé hasonlít egy "fekete lyukra". 0.o
14/14 anonim válasza:
A lényeg, hogy középen van egy pont, ami a szingularitás, tőle messzebb a horizont.közé meg ne képzelj semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!