Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Fekete lyukkal képesek lehetün...

Fekete lyukkal képesek lehetünk a pokólba eljutni? Lehet a sátánt & démonok is ilyen féregjáraton jöttek át ide?

Figyelt kérdés

A halálhajó c. tegnap éjjeli filmben az vólt és lehet ilyen a valóságban is? Készítettek egy fekete lyukat, ami féregjáratot nyit meg a dimenziók közt és a túlóldalán egy másik világba vagy a mi univerzumunk másik pontján jukadsz ki, attól függ milyen a világunk szerkezete, meg hova irányítod a féregjáratot.

Na a lényeg, hogy a kezdeti kísérletekbe még nem tudod ezeket irányítani és lehet a látható, érzékelhető fizikai valóság határárn túlra jutsz, ahol lehet a sátán és démonok vannak vagy valami más gonosz és ő átjön e világra és gyílkól meg pusztít, kiírtja a legénységet. Lehet, hogy fejlett földönkívüliek is ilyen kísérletekkel szabadították el az univerzumunkban a sátánt meg a démonokat ?

Valami ilysmire gondóltam http://www.youtube.com/watch?v=xuJnIJHgQ44&hd=1 Lehet a teremtő akarta, így hogy ne tudjunk eljutni sehova a földön kívűl?

2014. nov. 6. 21:07
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%
A múltkor kiírtad, hogy minden végső kérdésre vagy válaszra rájöttél, és te vagy az Isten. Most újra elakadtál?
2014. nov. 6. 21:11
 2/43 anonim ***** válasza:
100%
Na ehhez már túl késő van!
2014. nov. 6. 21:11
 3/43 anonim ***** válasza:
94%
Kapj elő egy nyelvtankönyvet, azt olvasgasd! Ne ilyen hüly filmeket nézz!
2014. nov. 6. 21:25
 4/43 anonim ***** válasza:
100%
Hátha nem is a fekete lyukkal, de hasonlóval én a menyországba jutok.
2014. nov. 6. 21:26
 5/43 anonim ***** válasza:
100%
1# vagyok. Most pillanatnyilag nincs poénos kedvem, ezért komoly leszek. Szóval úgy látom mindig bújsz valamit. Szerintem ha ennyi energiát fordítasz arra, hogy mindenfélét összeolvasgatsz, akkor mi lenne, ha valami hasznosat olvasnál? Egyszer már ajánlottam (nem tudom kinek) Schrödinger macskáját, én nagyon szeretem. Azon a témán lehet szemezgetni, bonyolódni, amennyit csak akarsz.
2014. nov. 6. 21:57
 6/43 anonim ***** válasza:
100%
Milyen választ kell adni ahhoz, hogy több ilyen kérdést ne tegyél fel?
2014. nov. 6. 22:02
 7/43 anonim ***** válasza:
96%

Inkább a magyar nyelvtant tanulmányozd ilyen szenvedélyesen okoska.

vólt, gyílkól, gondóltam, jukadsz( el se hiszem, hogy ezt tényleg sikerült így leírni) és amúgy mi az a pokól? Az olyan mint a disznóól?

2014. nov. 6. 22:17
 8/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha áttanulmányoztad, légyszíves írd le, hogy szerinted a macska él, vagy halott . ?
2014. nov. 6. 22:26
 9/43 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van egy kérdésem:)

Mi a legkisebb alakotó elem és miben különböznek egymástól?

2014. nov. 6. 22:37
 10/43 anonim ***** válasza:
36%
Van az elementálok világa, az fölött helyezkedik el a démonok síkja, utána jön a fizika, aztán alsó-középső-felső asztrál. Az a pokol amire te gondolsz csak a bibliában létezik, de mondok jobbat, az igazi pokol a föld. Isten száműzte Lucifert a pokolba(földre), és korlátlan hatalmat adott neki felettünk.
2014. nov. 7. 01:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!