Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Fekete lyukkal képesek lehetün...

Fekete lyukkal képesek lehetünk a pokólba eljutni? Lehet a sátánt & démonok is ilyen féregjáraton jöttek át ide?

Figyelt kérdés

A halálhajó c. tegnap éjjeli filmben az vólt és lehet ilyen a valóságban is? Készítettek egy fekete lyukat, ami féregjáratot nyit meg a dimenziók közt és a túlóldalán egy másik világba vagy a mi univerzumunk másik pontján jukadsz ki, attól függ milyen a világunk szerkezete, meg hova irányítod a féregjáratot.

Na a lényeg, hogy a kezdeti kísérletekbe még nem tudod ezeket irányítani és lehet a látható, érzékelhető fizikai valóság határárn túlra jutsz, ahol lehet a sátán és démonok vannak vagy valami más gonosz és ő átjön e világra és gyílkól meg pusztít, kiírtja a legénységet. Lehet, hogy fejlett földönkívüliek is ilyen kísérletekkel szabadították el az univerzumunkban a sátánt meg a démonokat ?

Valami ilysmire gondóltam http://www.youtube.com/watch?v=xuJnIJHgQ44&hd=1 Lehet a teremtő akarta, így hogy ne tudjunk eljutni sehova a földön kívűl?

2014. nov. 6. 21:07
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező!

Nem ,,pokólba", hanem - pokolba.

2015. jan. 20. 14:48
 22/43 A kérdező kommentje:
# 21/21 szerintem kezeltesd magad. Lehet a hejesírásfóbija csak a jéghegy csúcsa ! :D
2015. jan. 20. 17:58
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, ha valakinek szemet szúr, hogy 10 magyar mondatodban 25 helyesírási hiba van.
2015. jan. 20. 18:01
 24/43 A kérdező kommentje:
A fekete lyuk annyira elgörbíti az univerzumot, hogymindent elnyel még a fény sem szabadúlhat belőle és amiket elnyel egy másik világba kerül, de ha nincs a közelben másik univerzum, lehet egy nem téridőszerű világba lehet kerülni, hanem a pokolba. Nem?
2015. febr. 26. 15:04
 25/43 anonim ***** válasza:
89%
Pokólba? Hol van az az ól? A pok tanyán?
2015. febr. 26. 16:28
 26/43 anonim válasza:
Nem tudom ki hogy van vele, de én ezt tudnám neki ajánlani: [link]
2015. febr. 27. 20:12
 27/43 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek a >sázselzsődik kiatás< van meg.

2015. márc. 5. 14:50
 28/43 Ozmium42 ***** válasza:
84%
Jók ezek a helyesírási hibák, mert az indokolatlan hosszú magánhangzók használata (pokól, túlóldalán, gyílkól, gondóltam) teljesen Zoltán specifikus, ebből lehet felismerni. Már egy ideje nem mutatkozik be (mint kvantumfizikus) a kérdései elején, így viszont mindig tudhatjuk, hogy ő az.
2015. máj. 4. 17:15
 29/43 anonim ***** válasza:
45%
Ne egy filmet vegyél alapul, hanem a valóságot. Jelenleg nem tudni hová vezetnek ezek a fekete lyukak, ha egyáltalán vezetnek valahová. Csak feltételeseink vannak. Persze az is könnyen lehet, hogy vissza kerülsz az anya-lyukban, ahonnan ide szabadultál. Mert vannak bizonyos feltételezések, miszerint: ha át-vonszolod magad egy ilyet fekete lyukon, visszamész a múltban xdd
2015. máj. 13. 10:22
 30/43 A kérdező kommentje:

Alexiter Crowley is olyan mágikus szertartásokat csinált, olyan démonkkal találkozott vette fel a kapcsolatot, melyek nagy hasonlóságot mutatnak a földönkívüliekkel és utána kezdtek az idegenek ide járogatni & eltérítgetni.

Lehet, hogy ősi szerkezetekkel, amiket mágikus eszközöknek hitt valójában jeladók voltak és ő vonzotta ide a démonokat, akik idegenek?

2016. máj. 26. 17:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!