Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Eszement teória? Kvantumösszef...

Wadmalac kérdése:

Eszement teória? Kvantumösszefonódás, térgörbület, féreglyuk egy lapon?

Figyelt kérdés

Támadt egy eszement ötletem. Sajnos gyakori. :D

De kérek mindenkit, akinek tudományos érve van, cáfolja, hogy megnyugodva kukába vághassam.

A kvantumösszefonódott részecskéket tekinthetem-e úgy, hogy gyakorlatilag nem két külön részecske, hanem egy és ugyanaz a részecske két térbeli helyen?

Mert ha igen, akkor jöhet a teória: mi van, ha ez a részecske egy mikroszkopikus féregjáratban ülő részecske, terünkben a féregjárat két végpontján észlelve?

Esetleg nem simán a mi 3D terünkben, hanem a feletti, nagyon nagy görbületű, ezért nagyon kicsi térdimenziók mentén záródó féreglyukban?

Csakis arra lennék kíváncsi, van-e bármi ismert fizikai törvény, ismeret, bizonyíték, ami ezt kizárja, illetve, ha nem, van-e bármi, ami esetleg alátámaszthatná.

2015. ápr. 17. 13:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Azért ne add fel..:D
2015. ápr. 24. 11:02
 22/27 A kérdező kommentje:

Kösz. :D

Szerintem ez az oldal a legmagasabb tudományos fórum, ahol érdemes volt szóba hoznom. :)

2015. ápr. 24. 11:03
 23/27 A kérdező kommentje:

Aztamocskosq...életbe, már megint elkéstem. :D

[link]

[link]

[link]

Vááááá...

Spanyolviasz. :D

2015. ápr. 24. 11:41
 24/27 anonim ***** válasza:

"Kösz. :D

Szerintem ez az oldal a legmagasabb tudományos fórum, ahol érdemes volt szóba hoznom. :)"

van az mcse-nek honlapja, szerintem azzal jobban jársz:

[link]

2015. ápr. 24. 11:50
 25/27 anonim ***** válasza:
Végulis...veheted eredménynek is. :D
2015. ápr. 24. 11:51
 26/27 A kérdező kommentje:
Hát legalább egyértelműen kiderült, hogy nem laikus hülyeség, a téma szakértői is molyolnak rajta. :)
2015. ápr. 24. 11:55
 27/27 A kérdező kommentje:
Ezek már két éves hírek, a fene, hogy nem találtam meg előbb. :D
2015. ápr. 24. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!