Eszement teória? Kvantumösszefonódás, térgörbület, féreglyuk egy lapon?
Támadt egy eszement ötletem. Sajnos gyakori. :D
De kérek mindenkit, akinek tudományos érve van, cáfolja, hogy megnyugodva kukába vághassam.
A kvantumösszefonódott részecskéket tekinthetem-e úgy, hogy gyakorlatilag nem két külön részecske, hanem egy és ugyanaz a részecske két térbeli helyen?
Mert ha igen, akkor jöhet a teória: mi van, ha ez a részecske egy mikroszkopikus féregjáratban ülő részecske, terünkben a féregjárat két végpontján észlelve?
Esetleg nem simán a mi 3D terünkben, hanem a feletti, nagyon nagy görbületű, ezért nagyon kicsi térdimenziók mentén záródó féreglyukban?
Csakis arra lennék kíváncsi, van-e bármi ismert fizikai törvény, ismeret, bizonyíték, ami ezt kizárja, illetve, ha nem, van-e bármi, ami esetleg alátámaszthatná.
Kösz. :D
Szerintem ez az oldal a legmagasabb tudományos fórum, ahol érdemes volt szóba hoznom. :)
"Kösz. :D
Szerintem ez az oldal a legmagasabb tudományos fórum, ahol érdemes volt szóba hoznom. :)"
van az mcse-nek honlapja, szerintem azzal jobban jársz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!