Hisz valaki abban, hogy örökmozgó létezik? Itt egy magyarázat amiben nem tudom hol a hiba, de elméleti fizikusra sajnos nincs lehetőség. Egy szabadalmi bejelentés hozzászólása ez a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalához, válasz még nincs rá.
Azok válaszát is várom, akik nem hisznek az örökmozgókban, de azokét is akik hisznek. A leírásban levezetés található a működésről, és a válasz, hogy honnan az energia.
Ha valaki ad egy E-Mail címet annak elküldöm a leírást a linket azért megpróbálom ide beilleszteni.
Csatlakozom az előzőekhez, nagy hókuszpókusszal mindenféle GEOMETRIAI számításokkal, TRIGONOMETRIAI azonosságokkal van tele a képlet. Ezek jól néznek ki, naggyon tudományos külsőt adnak, de ez csak parasztvakítás.
Én azt nem értem, hogy ha az egyik állásból elfordul a szerkezet egy másik állásba, akkor ha túl is lendül, miért nem fordul vissza. Nincs a rendszerben örvényes erőtér.
Ez így egyfajta felhajtóerős inga, de itt is van egy egyensúlyi helyzet, ami körül ide-oda mozog a cucc, amíg a súrlódás (azaz az energiakivitel) meg nem állítja.
Egy ingát is ha elengedünk vízszintes helyzetből, az eljut a függőleges helyzetig, és tovább is lendül, de ettől ez még nem lesz örökmozgó. És ha telepakolom míves matekos közhelyekkel, attól még nem lesz működőképesebb.
Azt elvileg nem zárom ki, hogy majd valaki talál egy még nem ismert effektust, amivel működhet egy örökmozgó is akár, de ez esetben semmi új hatás nem lett kitalálva.
A magam részéről ki merem jelenteni, hogy ez így nettó szamárság, csak jól fel van díszítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!