Elhiszi azt valaki, hogy hőségbe forró teát kell inni?
Teljesen evidens hogy ha valaki fázik, nem hűteni hanem melegedni kell, az hogy ha az embernek melege van, nem tovább kell emelni a hőguta mértékét, hanem hűteni szükséges, ennek ellenére keringenek ilyen urbanlegendek, mint ez. Szerintem az embereket el akarják venni a bizalmát a tudományokba. ?
Ha fáradt vagy, nem még többet kell futkosni, hanem pihenni kell, stb. Én próbáltam hőségbe forró teát inni, de nem volt jó ötlet -.-
"Ergo ha nem akarsz izzadni, akkor igyál hideg vizet"
Komolyan van olyan ember, aki a hideg víztől nem izzad? Én szinte rögtön kiizzadom, ha hideg vizet iszok nagy melegben.
Kérdező, te a kvantum bevonzásos, ősrobbanásos, párhuzamos univerzumos ember vagy ugye? Azokat a kérdéseket szoktad még kiemelni.
Csak mert feltűnt hogy ugyanaz a stílus, főleg ezek az egyes számban kiírt kérdések: "Te mit gondolsz erről? Próbáltál már forró teát iszogatni? Hogy tudod elfogadni a párhuzamos univerzum világképét?" Mindig úgy kérdezel mintha egy emberrel beszélgetnél, nem 20-szal.
Annyit el kell ismernem hogy igazi reneszánsz ember vagy, becsülöm hogy mennyi témában mutatsz éveken át tartó, folyamatos érdeklődést, kvantummechanika, forró tea kérdése, relativitáselmélet, stb. Hamarosan ennek a kérdésnek is a harmadik születésnapját ünnepeljük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!