Elhiszi azt valaki, hogy hőségbe forró teát kell inni?
Teljesen evidens hogy ha valaki fázik, nem hűteni hanem melegedni kell, az hogy ha az embernek melege van, nem tovább kell emelni a hőguta mértékét, hanem hűteni szükséges, ennek ellenére keringenek ilyen urbanlegendek, mint ez. Szerintem az embereket el akarják venni a bizalmát a tudományokba. ?
Ha fáradt vagy, nem még többet kell futkosni, hanem pihenni kell, stb. Én próbáltam hőségbe forró teát inni, de nem volt jó ötlet -.-
igazad van kérdező, melegben hideget kell inni, engem sikerült megtörnöd a 20 kiemeléssel és agyatlan válaszaiddal
és ezennel el kell búcsúzzak, törlöm a választ a listámról
majd 10 év múlva ismét válaszolok, ha kiemeled a kérdést
Ma reggel felkelés után, 5:00-kor megittam egy bögre forró Earl Gray-t, tejjel, cukorral.
Az arabok sem napközben, a tűző napon isznak forró teát, hanem kora reggel.
Jelentem, az arabokhoz hasonlóan túléltem és kösz, jól vagyok.
"A hideg viz hatasara a szervezet a vetrdenyeket osszeszukiti es ezzel azt eri el, hogy onmagat felmelegiti"
Nem, azt a belső hőmérséklet adott szint alá csökkenésekor teszi a szervezet. Nagyon sok és nagyon hideg vizet kellene inni, hogy ez a reakció bekapcsoljon. :))
Te mit gondolsz erről az elképzelésről ?
Próbáltál jégkrém helyett forró teát iszogatni napokig, ahol kijön a hatásaű?
"# 61/66 Pont erről beszéltem, hogy tudományosan megbízhatatlan oldalaknak hisztek, de úgy látszik nem esett le neked. :Xd."
Megtenned akkor, kerdezo, hogy te is alatamasztod tudomanyosan megbizhato - legalabbis altalad annak velt - forrassal az allitasaidat? Ha mar nalad is elvaras ez.
Egyebkent a gyakorlatrol annyit, hogx innaron masodik eve nyitom meg a melegvizcsapot nyaron, ha szomjas vagyok, es ugy vettem eszre elviselhetobb igy a meleg.
én kipóbáltam nekem bejött..
Talán tegyél egy próbát kérdező mielőtt fikáznál valamit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!