Elhiszi azt valaki, hogy hőségbe forró teát kell inni?
Teljesen evidens hogy ha valaki fázik, nem hűteni hanem melegedni kell, az hogy ha az embernek melege van, nem tovább kell emelni a hőguta mértékét, hanem hűteni szükséges, ennek ellenére keringenek ilyen urbanlegendek, mint ez. Szerintem az embereket el akarják venni a bizalmát a tudományokba. ?
Ha fáradt vagy, nem még többet kell futkosni, hanem pihenni kell, stb. Én próbáltam hőségbe forró teát inni, de nem volt jó ötlet -.-
137 "Igen, kb minden nap iszok forró teát mostanság."
És most miért áltál le? Hiszen most kell igazán forrót inni 😂
@141: Miért, leálltam?
Egyébként baromi egyszerű a dolog: azt kell inni, ami jól esik az embernek. Nem nagy titok. Komolyan nem értem, mi kell ahhoz, hogy ilyesmin valaki 7 évig vergődjön - valami mentális probléma, vagy csak végletekig unalmas élet. Furcsa.
"minél forróbb egy folyadék annál több pluszenergia van benne"
Már miért?
Egyébként én szigorúan cukor nélkül iszom a forró teákat.
Mojjo: A hőenergia a fizikában a hőmérséklettel jellemzett energiamennyiség. A forró italnak több hőenergiája van, mint a langyosnak.
Ugyan most nyár van, de gondolj arra, hogy milyen jól esik egy forró tea, amikor télen bejössz a hidegről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!