Hén két amerikai tudós lennék, és akarnék egy kis pénzt keresni, nem azt mondanám, hogy nincs élet a halál után, hanem azt, hogy vannak bizonyos "kvantumrészecskék", amik tárolják az információt. Ezt különféle tv műsorokban jó sokszok el lehetne mondani, melyeknek a nézettsége ettől nőne, hiszen a tv nézők túlnyomó többsége pontosan tudja, hogy mik azok a kvantumrészecskék, melyek azinformációt tárolják. Valóságos ismereteket szerezni az agyunk működéséről ui. sokáig tart és fárasztó. Az információmegmaradás törvénye is tetszik, kár, hogy nem nekem jutott eszembe. Én régebben kitaláltam a kapillártermoszcintigráfia módszerét, de csak miután sikert arattam a nadrágszíjat helyttesítő ligamentum inguino-claviculo-sacrale ruházkodásomba történt bevezetésével.
Egyébként nincs semmi a halálunk után. Az érzés ugynolyan, mint születésünk előtt.
"Az hogy hogyan zsonglőrködsz a szavakkal maradjon csak az irodalom területén kedves utolsó.De tudod ez tudományos kérdés."
faxot tudományos kérdés utolsó előtti előtti.
Létszemléleti kérdés- és a tudósok nem fogják nekem megmondani, te neked lehet, de az meg nem érdekek engem, az én halálom az én halálom, köze nincs a tudósoknak hozzá és a valagukat nyalóknak sem. Egyébként meg nem zsonglőrködöm, és nem is hozzád szóltam.
Ozmium: ha nem duálisan nézed, egész más.
Egyetlen tudati lét van.
12-es mit hisztizel?
Igenis,tudományos kérdés.A tudomány mindennel foglalkozik ami létező.Ha létezik valami a halál után,az már a tudomány területére esik.
És tök mindegy hogy te halálod,én halálom,Egri Zsuzsa halála vagy akárkié.Ha van valami ezután a fiziológiai,mindenkinél egységesen lezajló folyamat után,akkor már nem csak rád vonatkozik.
Jó hogy nem létszemléleti kérdést csinálsz a fogantatásodból is mert az a "te" fogantatásod...
Egyetlen tudati lét van.
Ennek meg értelme nincs.Mármint a te fejedben talán van értelme,de külső szemlélőnek egy értelmetlen hangsor.
> Én túl komplexnek tartom a természetet ahhoz, hogy a halálunk után megszűnjünk teljes egészében.
Ez személyes vélemény hiányos tudásra alapozva. Elfogadható véleményként, de semmiképp sem több annál.
> Úgy gondolják, hogy az agytekervényekben olyan kvantumrészecskék vannak
Ez már eleve áltudományos varázsszöveg, semmi értelme. Csak oda van szúrva a „kvantum” varázsszó, és máris eladható bármilyen badarság.
>akkor sérülne az információmegmaradás törvénye
Nincs olyan, hogy információmegmaradás törvénye. Információ szabadon teremthető és megsemmisíthető.
> Másfelől meg megint kvantumelmélet jön a képbe itt is, ezt pedig nagyon nehéz nem félreértelmezni sok esetben. Épp ezért van, hogy a sok ezoterikus mindig, minden hülyeségével a kvantummechanikára hivatkozik.
Erre a legjobb példa éppen az, amit az általad emlegetett cikk ír.
> Egy hozzá nem értő embernek nagyon könnyű úgy elmagyarázni, hogy az én kis humbugjaimat támassza alá.
Tökéletesen igaz :D
"Egészen pontosan az én ügyem a halálom pillanata-"
Mint ahogy az első légvételed pillanata is az volt,az első szexuális élményed az volt/lesz és még sok egyéb pillanat van amit te élsz meg.De ezek nem mentesülnek a tudomány alól.
Különben az információmegmaradásos úriembernek/hölgynek:Hol marad meg információ mikor megeszel egy darab szalonnát?Ugyanis az a mennyiségű hús amit ott kvázi lebontasz,elpusztítasz,nagyobb információt hordozott mint az emberiség tudásanyaga.Konkrétan az izomszövetet alkotó sejtekben levő DNSt is elpusztítod,ami egy egész disznót kódolt.Itt hol marad meg az infó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!