1-es, Epic Win. :D
Én túl komplexnek tartom a természetet ahhoz, hogy a halálunk után megszűnjünk teljes egészében.
Olvastam nem rég egy olyan cikket, hogy két amerikai professzor ennek megválaszolásán tevékenykedik. Úgy gondolják, hogy az agytekervényekben olyan kvantumrészecskék vannak, melyek tárolják az információt, tudatunkat és az információ megmarad. Így ha meghalunk és megszűnnénk, akkor sérülne az információmegmaradás törvénye. Ez persze csak egy elmélet. Lehet azzal támadni őket, hogy már idősek és félnek a haláltól, ezért csinálják ezt. Másfelől meg megint kvantumelmélet jön a képbe itt is, ezt pedig nagyon nehéz nem félreértelmezni sok esetben. Épp ezért van, hogy a sok ezoterikus mindig, minden hülyeségével a kvantummechanikára hivatkozik. Egy hozzá nem értő embernek nagyon könnyű úgy elmagyarázni, hogy az én kis humbugjaimat támassza alá.
Nem tudom mennyi ennek a cikknek az igazságtartama, de még ha igaznak nem is, de érdekesnek találtam, ezért osztottam meg ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!