Milyen érzés meghalni? Van olyan akit már hoztak vissza a klinikai halálból?
"Másik példa: bolygók keringenek a Nap körül egy fizikai szabály szerint. Ha ezt a vonzási szabályt eltüntetnénk, a bolygók kirepülnének a naprendszerből."
Ehhez a bolygóknak nem kell Keplert olvasni.
Az a feltételezés, hogy az ember isteni útmutatás nélkül nem képes jó lenni, az eredendő bűn dogmájából származik.
Ezt meg én nem fogom elfogadni.
"János evangéliumából: „Én vagyok az ÚT, az IGAZSÁG és az ÉLET – válaszolta Jézus. – Senki sem juthat el az Atyához, csak általam."
Mindig is volt bajom a Biblia szó szerinti értelmezésével. Meg sok nem szó szerintivel is. :)
Lehet van Isten, nem zárom ki. A Bibliában is vannak okos dolgok. De azért nem kellene ennyire komolyan venni.
Ja még valami! Most szervezek egy keresztes hadjáratot a hitetlen kutyák ellen. Volarex? Na?! ;)
Isten őrizzen meg attól minket!
A muszlim társadalmak távolabb vannak istentől, mint bárki más. Mondjuk úgy a pokolhoz edzi meg az embert. :)
"A muszlim társadalmak távolabb vannak istentől, mint bárki más"
Szerinted.
Szerintük meg te. :)
Ez van, amikor a hitet beszennyezi a vallás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!