Milyen érzés meghalni?
hát ez igaz:)
csak kíváncsi voltam több ember véleményére is , hogy ők hogy gondolják.
hát akkor azt beszoptad:D
pedig lehet jobb helyre kerűltél volna:D
33 év elteltével is emlékszem, hogy amikor 7 évesen lágyéksérvvel műtöttek altatásban, akkor mintha a műtő egyik felső sarkából láttam volna magamat a műtő asztalon! Nagy szaladgálás volt körülöttem, de nem féltem, nem izgultam, inkább olyan volt, mintha a "lelkem" eltávozott volna a testemből egy rövid időre!
Akkor nem beszéltem anyámnak róla, és az orvosok se említettek semmi rendkívülit. 15 évvel később, amikor már hallottam klinikai halálból visszatértek beszámolóit, kezdtem el érdeklődni az eset után, de már nem voltak meg az iratok, ezért soha nem derült ki, hogy újra élesztettek volna!
De lehet, hogy csak álmodtam valamit műtét alatt, esetleg a műtőlámpa tükrében láttam magamat!
Mindenesetre, ha halott voltam egy rövid időre, akkor az nem volt kellemetlen érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!