Fekete lyuk megközelítése: vajon így meg lehetne oldani?
Nyilván sok más tényező miatt sem kivitelezhető ez. De ha tegyük fel, két fekete lyukat "raknánk" egymás "közelébe", a kettőt egy kötéllel összekötnénk, és a kettő között féltávon elindulnánk a kötélen az egyik irányába, a másik fekete lyuk gravitációs ereje semlegesítené annak gravitációs erejét, amelyik felé mászunk, így biztonsággal le tudnánk mászni és körülnézhetnénk a felszínén, hogy mi van ott?
Remélem, érthető.
Úgy is feltehettem volna a kérdés, hogy ha valamivel ellensúlyozni tudnánk a fekete lyuk gravitációs erejét, akkor kötélen le lehetne-e mászni rá.
Tudtommal csak egy másik fekete lyuk gravitációs ereje rúghat labdába ehhez, ezért írtam azt, amit.
Nem vagyok csillagász, teljesen más a végzettségem. Ettől még gondolkozhatok ilyen dolgokon is, nem? Ha azt vesszük, egyesek arról se tudnak, hogy léteznek fekete lyukak, ehhez képest ha laikusként felteszek egy kérdést, az miért baj, miért kell lehülyézni?
Egyáltalán a fekete lyukat lehet rugni?
nem már van olyan is hogy több billió tonnás...
azt te ha elrugod akkor superman vagy xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!