Miért kutatnak olyan dolgokat a tudósok, amiknek soha nem lesz semmi haszna az emberiség számára?
Emberek!! Mért hajtjátok még mindig a sok felesleget?
Nem, nem volt rossz egy tanárom sem, csak pályaválasztás előtt beszéltem kettő a CERN-ben dolgozó fizikussal.
Ajánlom nektek is, ugyanis dolgoznak ott magyarok is, így ők majd teljes felvilágosítást fognak nektek adni egy ütköztetés folyamatáról, az érzékelők adatairól, és a veszélyek mértékéről is.
Remélem azután nem nyom be senki sem ilyen interneten meg wikipédián található okosságokat és nem kezd el rizsázni.
Ezt nem sértésként írom, csak tényleg, ha komolyan beszéltek két "igazi ott dolgozó" tudóssal, akkor mindent máshogy fogtok látni.
Amúgy:
"Semmi sem haszontalan, mert minden nagy találmányt megelőz a hosszas kutatás."
"Mindenkinek más a véleménye, ezt tiszteletben kell tartani."
"Nem létezik két egyforma" - És ez milyen igaz is.
Amúgy én is azt szeretném már, hogy kicsit megöregedjek és legyen nyugalmam is, meg biztos munkám és nyugdíjam.
De ehhez még várnom kell, és sajnos lehetetlen álmokat kergetek :(
"Én nem vagyok vallásos, mindig is a tudományban hittem. "
Frászt nem vagy vallásos.
A tudományban nem hinni kell.
Persze hogy nem hinni kell benne, hanem tudni kell és el kell fogadni hogy van és azon az úton kell járni.
De tényleg nem vagyok vallásos. Valahogy mindig is undorodtam a vallástól, az isten hittől, de születésemkor rámkenték így ezt is el kell fogadnom.
Ez van sajnos.
Meg megértettem, csak igen eltávolodtam tőle :(
Valahogy már nincs meg az a lelkesedésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!