Holnapra kell a következőkre kifejtve válaszolnom és fogalmam sincs az egészről! Tudnátok nekem segíteni ebben, minél hamarabb?
-Érdemes lenne-e az emberiségnek egy állandó települést kialakítani a Holdon?
-Milyen fizikai, biológia és pszichológiai problémákkal kellene szembenéznie az ottlakóknak?
-Milyen módon oldhatnánk meg ezeket a problémákat?
-Érdemes lenne-e Magyaro. -nak részt venni ebben a vállalkozásban?
1. nem hiszem, hisz a hold egy kopár "kőgolyó" és csak arra jó, hogy előidézze az árapálymozgást. Meg mintákat lehet venni a hold kőzeteiből.
2. pszichológiai: Az biztos, hiányozni fognak a rokonai.
fizikai: a kisebb gravitáció.
biológiai: nem tudom
3. pszichológiai: vigyük fel az összes rokont
fizikai: valamiféle gravitáció "csináló" gép
4. Nem, mivel úgy is a nagy hatalmak (USA, Oroszország, stb...) kezében lenne minden. + Magyaorországnak nincs erre pénzügyi kerete.
Remélem segítettem.
Írj sokat a holdról, a túlélési esélyekről. Aztán még milyen problémák léphetnek fel a holdon, a családi kapocsról, Magyarország gazdasági helyzetéről - miért nem lenne érdemes, nem tudná az ország fizetni -.
Remélem megint segítettem.
a hold egy kopár "kőgolyó"
Tévedés.
Ásványok a Holdon is vannak.
Csak nem éri még meg kitermelni, mert nagyobb energia oda eljutni, mint amennyit aztán abból nyerünk. De eljön az idő amikor a holdon is bányászat fog folyni.
Biológiai:
A csökkent gravitációhoz nincs hozzászokva az emberi szervezet, ezért hamarabb kialakul a csontritkulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!