Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért kutatnak olyan dolgokat...

Miért kutatnak olyan dolgokat a tudósok, amiknek soha nem lesz semmi haszna az emberiség számára?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 30. 09:35
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/111 anonim ***** válasza:
74%

Jól èrzed.

A kérdésed ostoba, ahogyan a válaszok is, amivel nem azt akarom mondani, hogy a kérdésednek nincs értelme, csak azt, hogy az ember aki feltette nem valami okos. És ugye hulye kérdésre, hulye válasz jön csak.

2013. máj. 20. 11:24
 92/111 anonim ***** válasza:
51%

Én is feltennék néhány kérdést!

Mondjátok meg őszintén mi értelme van azt tudni hogy mi az antielektron vagy antiproton? Mitől lesz jobb egy embernek vagy bárkinek az élete, ha olyasmit kutat, amit maximum ezer év múlva tudnánk használni valamire.

Másik kérdésem szerintetek nem ezeket kellene kutatni és fejleszteni?

rákgyógyszer feltalálása,

aids elleni szer,

bőrbetegségek elleni orvosság,

Afrikában életet lehelni és ültetvényeket csinálni, és termelni és munkát adni az embereknek, hogy fejlődő országgá váljon.

feltalálni olyan ételeket, amik nincsenek tele aszpartánnal, mindenféle szinező-anyagokkal és tartósítőszerekkel, (persze jöhettek nekem itt a tartósítószer mentes ételekkel, de abba is van, csak nem az a neve), hanem teljesen egészségesek.

(egy példát felhozok: pl ott a májkrém elárulom nem disznó májból készül, maximum van benne elenyésző %-ban, többnyire szalonnából készül.)

Azért nem teszik, mert akkor a gyógyszeripar bezárhatna hiszen ők azért gyártanak gyógyszert hogy a tudatlan beteg emberek megvegyék és ezáltal körforgásba zárják a világban.

Pl miért kell egy focistának annyi pénzt adni egy hónapban, mint egy ország büdzséjével megegyező pénz? Mivel tud Ő többet mint egy orvos, egy gyógyszerész, egy ügyvéd, egy pék vagy egy kertész vagy bármi más?

Mellesleg a lézertechnológia sem emberi találmány.

Idegenek zuhantak le anno Amerikába és az idegenek objektumát szedték szét, amivel lezuhantak és abból szereltek ki ezt-azt az amerikai us air force.

Arról nem beszélve, hogy az atomtámadás Nagaszaki és Hirosima ellen azért volt, mert Amerika, Japánt kapitulációra kényszerítette.

Mert a "xxxxxx" kódnév alatt Japán azt tervezte hogy lebombázza a fővárost és Californai államot is, berepülő pilotákkal és erre válaszolt az USA (ámerika) hogy ledobtak egy atombombát ami megrémítette Japánt és pár nap múlva bejelentették a kapitulációt, azaz kiszállt az egész vh-ból.

Olyan felesleges értelmetlen dolgokra költenek pénzt a mostani háborúkban is.

PL miért kell USA-nak agresszornak lennie, Iránban és Irakban meg Afganisztánban.

Most komolyan mi köze van USA-nak, ahhoz hogy Pakisztán, meg Szíria meg Irak hogy bombázza le egymást, mert szerintem semmi.

Elárulom azért, mert hatalmas pénzek folynak a hadiiparban, új folyékony páncélok tervezése (Crysis pl a játékban), számítógép által vezérelt rakéták, ami megmondja melyik emeletre és hanyas szoba, álcázó eszközök. Minden játék ami mostanában készítenek, vagy filmek, meglehet nézni hogy mi történik a valódi világban.

Nem véletlen a nagy hype a Battlfield 3-4, a Medal of Honor, a Call of Duty, ezek már kőkemény hadi célokat szolgál csak szép friss eladható köntösbe bújtatva.

Lehet engem lepontozni, stb...engem qrvára hidegen hagy a gyakorikerdeseken ez a buta pontozosdi Én úgyan úgy elolvasom egy 0%-os ember hozzászólását mint egy 100%-ét.

Minek kell olyan videókártyákat létrehozni a számítástechnikában, ami jóval meghaladja a számítási teljesítményét egy i7-es processzornak már.

Mi értelme van fejleszteni ha nincsen rá szükség.

Olyan mintha vennék 10 processzoros alaplapot és raknák bele intel xeont 20 maggal...minek de komolyan még a legnagyobb Echelon rendszer sem használ ennyi processzort megfigyelési ellátó feladatokat.

Azért mert elég csak megnézni bármilyen nagystílű cég logoját ott dekkol benne a szem vagy a háromszög, az illuminátus rend, a templomosok és nagy befektetők, akik a háttérhatalom eszközeivel írányítanak minden embert a tv-vel, rádióval, a zeneiparban, a filmiparban, a sok kacatokban, a játékokban lásd Mickey Mouse.

Tudtátok e pl hogy a FEMA bármikor megvonhatja a jogot az USA nagyhatalmú elnökének a kezéből, akármikor gondol egyet és kihirdeti a szükségállapotot és akkor az elnöknek kuss van.

Nem véletlen hogy a DeusEx játékot mikor kiadták anno 2001-ben, mennyi mocsokságról és szemétségről rántja le a leplet, anno még Warren Spectort is üldözni kezdték és megfigyelés alatt tartották.

Nyugodtan utána lehet olvasni a dolgoknak persze a kedves moderátor úgy is törli majd, mert szúrják a szemüket az hogy valaki többet tud a világról és arról hogyan akarják átverni és belerángatni bármibe is.

Majd még írok szívesen, mellesleg a személyeskedést Én sem szeretem, jó lenne abbahagyni.

Vitatkozni szeretek Én is ha értelmes a vita és nem folyik káromkodásba meg magyarázásba.

Ha valamit tévesen írtam le nyugodtan ki lehet javítani, de a lézertechnológia akkor is idegen eredetű erre bárki bármit mondhat, nem ember találta fel!

2013. okt. 22. 17:40
 93/111 anonim ***** válasza:
60%

#92: a konteós dumákra nem reagálnék, az egy másik téma, és nincs is értelme.

Azonban rávilágítanék néhány nagyon fontos dologra:

1. tudomány =/= politika

2. tudomány =/= gazdaság

3. tudomány =/= kultúra

4. tudomány =/= marketing

Ne a tudományt okold azért, mert Afrikában éheznek, vagy mert a parasztnak nyolcmagos proci kell hájpertrediggel, csak hogy kétszer annyi legyen, mint a szomszédnak. A legtöbb dolognak, amit emlegetsz, nem sok köze van a tudományhoz.

Azt pedig, hogy miért foglalkoznak az emberek olyan dolgokkal, amiknek nincs per pillanat konkrét hasznuk, már bőségesen meg lett válaszolva az elmúlt 91 hozzászólásban, szerinte felesleges még több szót fecsérelni rá (de ha akarod, összefoglalom neked).

>Mellesleg a lézertechnológia sem emberi találmány.

lol

2013. okt. 22. 18:45
 94/111 anonim ***** válasza:
0%

93#-as kérlek fejtsd ki és mutass meg a linket aki összeszerelte és először használta, ne wiki linkeket mutogass.

Nem emberi találmány a lézertechnológia! Nyugodtan utána nézhetsz, youtube, pirospirulaproject.

2013. okt. 22. 21:10
 95/111 anonim ***** válasza:
0%

93#-as sajnos nem is hinnéd hogy mennyire összefonódik a tudomány, a technológia a politika és a bankok és a hadiipar, gyógyszeripar, filmipar, zeneipar, fogalmad sincs róla hogy mennyire összefonódik ez az egész.

Hogy ki kinek a csókosa és ki kinek a májere. Még szinte Én is csak kapizsgálom és a tetejét kaparászom a világméretű összeesküvésnek.

Minden nagy fejes keze benne van a dologban, ajánlanék neked egy könyvet a 13 elit ez a címe angolul 13 bloodlines of the illuminati. Olvasd el számtalan dologra fogsz rábukkanni.

Nézd végig a Nemzet Aranya 1,2 filmet, abból is kapásból ömlesztve tálalják a kívánt információt.

Emberek millió vannak programozva nap mint nap a hírportálokon keresztül, a facebookon, a újságok,szennylapok stb által és nagyon nagyon kevés a felébredt ember ebben a világban.

Ajánlom még neked az Animátrix összes részét nagyon is lényegre törő alkotás.

Van még egy érdekes francia vígjáték a címe az hogy Gyönyörö Zöld, sok érdekes dolog van benne, megsúgom 250 országban tiltották be ezt a filmet.

És még csak nincs is benne semmi rémisztő. Egy remek filmnek tartom.

A tudományt pénzeli a kormány és ennek egy kis ágazata.

Hatalmas költségek mennek be filmsztárok által, zeneifelfutatottak által.

Ott van a Lady Gaga stiklijei a klippekben, a rengeteg szimbólum az áldozat felmutatás.

Ha ikonográfus lennék már belezavarodtam volna.

a hatalmas sikert aratott Far Cry 3 betétdala a M.I.A. - Paper Lines...tudtad hogy ez a csaj aki a klippben énekel ez egy gerilla, nézd meg a klippben elhangzó dalszöveget, aztán fordítsd le.

MIA-Paper Lines Analysis.

Sok sok embernek kellene felébredni még...akiket már nem irányít a tömegtársadalom.

2013. okt. 22. 21:21
 96/111 anonim ***** válasza:
2013. okt. 22. 21:33
 97/111 anonim ***** válasza:
2013. okt. 22. 21:42
 98/111 anonim ***** válasza:
36%

http://www.youtube.com/watch?v=KFqPjxKSv4Y

Tessék, ha mersz felhívni a közönséget, arra hogy mi folyik a háttérben, akkor ezt teszik veled.

2013. okt. 22. 21:50
 99/111 anonim ***** válasza:
60%

#94-98:

Mondtam, konteós fas­zságokkal nem foglalkozom, túl jól ismerem a gondolkodásmódotokat ahhoz, hogy vitatkozzak ilyesmin. Másrészt semmi köze a kérdéshez a spamelésednek. A videókat végigpörgettem, elég ergyák. De azért értékellek, mint embert.

2013. okt. 22. 22:58
 100/111 anonim ***** válasza:
51%

Ezek nem konteós fasságok, csak te neked ezt így kellemesebb felfognod és megnyugtatod a tudatod vele, hogy te itt Magyarország szívében élsz és semmi sem történhet veled.

(semmi személyeskedés, sajnos minden ember így gondolja)

Elárulom neked, hogy mindre megvan a magyarázat és mindre megvan videón a bizonyítékok.

Mond te szerinted az is konteós fasság, hogy a nem tudom hány millió film, rajzfilm, zenében ott figyel a szem szimbólum.

Szerinted az minek van oda rakva?

Továbbá hogy érted hogy ismered a gondolkodásmódunkat!

Csupán nem nézek tv-t és nem veszek újságot, mert semmi szükségem este kékfényt nézni, meg a sok negatív badarságot olvasni a szennylapokban, ami megjelenik.

Veszek szakkönyvet, vagy nyelvkönyvet és azt olvasom inkább.

De nem fárasztom hülyeségekkel magam.

A tudósok meg mindig is olyan dolgok után fognak kutatni, aminek semmi haszna nincsen a jelen világnak, csak azért csinálják, mert jó sok pénzt lehet bele fércölni, holmi ábrándok kergetésével, meg jól ellehet tusolni a dollármilliárdokat mindenféle mende-monda fejlesztgetésre meg butaságokra.

Mond szerinted mi haszna van abból a világnak, hogy a Marson vizet találtak, ha nincs légkör nem tök mind1? Most komolyan.

Ha nincs légkör megette a f*ne az egészet, mert nincs ami ott tartsa a levegőt, amit belélegeznénk!

2013. okt. 22. 23:25
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!