A multiverzum elmélete mennyire bizonyított vagy elfogadott az elméleti fizikusok között?
Egyelőre még bizonyítékok sehol, addig pedig elfogadásról sem beszélhetünk.
Esetleg tudnál javasolni valamilyen kísérletet?
Bizonyítani globálisan nem lehetséges. Csak logikával és matematikával csillagászattal lehet egy megközelítő törvényszerűséget felállítani, hisz még csak sertepertélünk a Földünk körül, kitekintve pedig sok minden mást mutathat mint ami, valójában. Elfogadott elmélet? Tulajdonképpen mindig van egy többség által elfogadott minden vonatkozásban-- de az is csak addig érvényes és addig teszik közzé, amíg nem jön VALAKI és nem tesz az asztalra egy jobbat, és ismét többségben elfogadottabbat.
Pl életem során voltak sajátos absztrakt megfigyeléseim-- abból teljes más univerzum keletkezést feltételezek, mint amit ez eddig felvonultattak a tudósok.
Már meg is jelent egy újabb a tudományos hírekben hallottam elméleti fizikusoktól és csillagászoktól-- persze az még képtelenebb, mint amit eddig kitaláltak; a Nagy Bumm elméletet.
Szerintem nagyon messze járnak az igazságtól. Ha egy Térben nincs csak isteni porszemcse, se csillag és semmilyen energia, akkor eleve nincs AMITŐL tömörüljön. Ha nincs Energia, ha még nincs atom, akkor viszont nem történhetett tömörülés.
Ha mind ezek hiányoztak akkor viszont a Térben a legnagyobb abszolút zérus hidegnek kellett lennie-- az viszont egy idő után Térfeszítő erőt hozhatott létre amitől repedt sok részre, felgyűrődött a porszemcse hatalmas erővel feszültség keletkezett a felszínén a szemcséknek és magas hő keletkezett-- így lettek az atomok,keletkezett az energia amely megalkotta a bolygókat csillagokat égitestek szigeteit a galaxisokat és elemeknek laza felhőit, és a felszabaduló Energiák pedig megrajzolták az univerzum sztrádáit.
Mindennek az alapja az atom keletkezése és annak törvényszerűségeinek ismétlődése, egyetemes Tudatként szervetlen vagy szerves anyagnak tudati törvényeit is megalkotva Amely örökkön ismétli önmagát a fejlődéssel, differenciáltság megteremtésével együtt.
Első vagyok... Gondoljatok bele, hogy nincs semmi. Semmi. Mert hogy a Nagy Bumm előtt semmi sem volt. Akkor mi volt az az "atomnál is kisebb" tömörülés? Hogy létezhetett, ha semmi nem volt? Milyen lehet az a semmi? Nincs tér, nincs idő. Ha nem volt idő, hogy jutott el arra a szintre az a "pont" hogy kitáguljon?
Itt valami nagy turpisság van, csak az emberiség még nem fogja fel ép ésszel, és egy ideig nem is fogjuk.
9/ Na végre valaki legalább Te, logikusan gondolkodsz!!!
Ha nem volt még atom, nem voltak csillagok és bolygók akkor nem volt energia, ha nem volt energia, nem keletkezhetett magas hő, de akkor honnan is kotorták elő a gravitációs energiát? Ami képes volt tömöríteni majd BUMM fel is robbantani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!