Lehetséges-e a fénysebességnél nagyobb Sebesség?
"Az idő a fény sebességével tágul(halad),az idő sebessége a fény sebessége.
Mije van csak az időnek..iránya és sebessége, és a fénynek? Idő hullám hosz??
Az idő maga a fény,a fény maga az idő?
Az univerzum a fény sebességével tágul,tehát
az idő a fény sebesség(e).
A mozgás az anyag időben megváltoztazott térbeli helyzete.
A fény sebességénél nincs gyorsabb ,mivel az anyag az időn túl megváltoztatott térbeli helyzete a fentiek szerint nem nevezhető mozgásnak
(Az események az idő nem létezésével nem történhetnének meg.)
Az idő a megtörtént jelenek mennyisége
Az idő a megtörtént események mennyisége.Tehát a tér.
Az idő múlása változtatja a tér struktúráját.
Az idő a tér változásának mértékegysége
a sűrűség miat a f sebesség nem állandó,ahogy az idő sem állandó,ahogy az anyag szerkezete sem állandó."
A fentiek szerint a fény sebességénél gyorsabban nem tágulhat(ott) az univerzum.
Ez egy új felfedezés vagy ezt már rég tudták?
#119: Annyira butának tűnsz, hogy szerintem ha elkalandozik a figyelmed, elfelejtesz lélegezni. Nagyon kérlek, hogy ne hozz létre utódokat, ezeknek a géneknek ki kell halniuk mielőbb!
#120: azért nem tudsz káromkodni, mert nekem prémium felhasználói fiókom van, neked meg sima pleb.
"szöröncsétlen lufinak, van határa" ÉS NEM A KÉTDIMENZIÓS FELSZÍNNEK A NEMLÉTEZŐ HATÁRÁRÓL BESZÉLEK!
Diagnózis:(te beképzelt GY.P. harcos azt tudnod kell hogy komoly mondat értelmező és jelentős alexiális anomáliák fedezhetőek fel nálad, az agynak nevezet zsír alapú tumorodban. ami persze körülményeidet tekintve nem meglepő.) Csak gondoltam szólok.
Hogy a Diagnózist alátámasszam:
"Ami önmagába záródik, az határtalan, mint egy kör vagy gömbhéj.
Amit nem tudsz megmérni, mert olyan kibaszott nagy, az végtelen." Vagyis az egyenes ami végtelen és a végtelembe találkozik,"Ami önmagába záródik"?? Eltaláltam a választ IQ harcos?
Az ápolási anamnézis:
"Azért nem lehet információnk az azon kívül eső térrészről, mert a fény (és az azáltal hordozott információ), ami ugye fénysebességgel halad, sosem ér el hozzánk annál messzebbről. Ennyi." Té eszméletlenül okos vagy, mond el mindenkinek ettől hasra fognak esni, vagy tán még össze is hugyozzák magukat. Így az önbecsölésedet csalva,felületesen de megtarthatod.
"ezért hallottad azt hogy a bumm kezdőpontja mindenütt lehet." Azt hallottam hogy a ............. mindenütt VAN.
Házi feladat kérdés: Mi a különbség a VAN és a LEHET között?
(Jelentéktelen saját kérdésem: jártál te egyetemre?)
Nem szeretek mindenkit így kivégezni ,mer aztán csak kussolás van, nincsen kommunikáció,az meg ugye árt a tudomány fejlődésének.
Na frissítsük fel a témát! Tud valaki valami értelmeset mondani?
Vagy már ne számítsak semmi értelmes hozzáfűzésre?
Srapnel
A 3D-nek nem a 4D a határa.
"Mi a különbség a VAN és a LEHET között? "
Nem hiszem hogy neked ez most a legnagyobb problémád amúgy a lehetben benne van a van feltételesen.
Szerintem magadtól kérdezd meg hogy jártál e egyetemre mert 12 oldal és vagy 100 konkrét helyes válasz után is ugyan azokat kérdezed meg .Neked egyik füleden be a másikon kimegy hogy a valóságban nem létezik semmilyen abszolút kiterjedés ,minden helyzet,hossz relatív a megfigyelő rendszeréből számolva ,az univerzumunk meg csak szingularitásként írható le így a kezdeti "pont" mindenütt VAN , igaz de félek hogy te még hozzávetted azt is hogy mindenütt egyszerre mert az időt is abszolútnak hiszed ezért csodálkozol hogy lehet mindenütt hát úgy hogy a valóság az egyszerre fogalmát sem képes értelmezni.
De hogy te sem ezt az félő.
Kérlek, válaszadók, hagyjátok abba.
Ha nem írnátok több választ, legalább vége lenne ennek az egésznek. Én nem tudom eldönteni, hogy ez a srác csak trollkodik, vagy tényleg hibbant, és komolyan gondolja, amiket leír?
Ti meg, akármilyen zseni, egyetemet végzett asztrofizikusok vagytok (és nagyon becsülöm a tudást), nem vagytok képesek ignorálni egy ilyen kis görcsöt, inkább itt győzköditek 128 válaszon keresztül, holott tudhatnátok, hogy ez a vita tökéletesen parttalan.
#129: Á, nem, engem ez szórakoztat, eszemben sincs meggyőzni.
Kérdező: kérlek, most nagyon figyelj. Próbáld meg félretenni az összes eddigi választ és az egész beszélgetést. Koncentráld az elhanyagolható agykapacitásodat, mert egy nagyon egyszerű, eldöntendő kérdést teszek fel neked, ami a témába vág.
Az eldöntendő kérdés lényege, hogy csak két lehetséges válasz van rá: igen vagy nem. Most kissé lejjebb egy ilyen jellegű kérdést fogok feltenni neked. Azért hangsúlyozom ki ezt, mert ilyen egyszavas választ (igent vagy nemet) várok tőled, és szeretném, ha nem kezdenél el mellébeszélni, az időjárásról, a legutóbbi székletedről vagy az én feltételezett, szikrázó homoszexualitásomról beszélni, hanem egyszerűen igennel vagy nemmel válaszolnál.
Tehát még egyszer, időrend szerint sorszámozva:
1. Felteszek neked egy kérdést, kitérve a feltételezésekre, hogy ne kalandozhass el.
2. Ezt a kérdést olvasd el, és igyekezz szerény lehetőségeidhez képest megérteni.
3. Határozott igennel vagy határozott nemmel válaszolj a kérdésre. Nem kell semmilyen más duma, csak "igen" vagy "nem+.
Tehát akkor a kérdés (kezdve a feltételezésekkel, az érthetőség kedvéért tagolva):
- adott egy szép piros gumilabda;
- a gumilabda héliummal van töltve, ezért a levegőben lebeg bizonyos magasságban;
- a labda felszíne egyenletes, sima;
- a labdán (a labda külső felszínén) van egy hangya (hogy miért és hogyan kerül oda, lényegtelen, a lényeg, hogy ott van);
- a hangya folyamatosan futkoz a labda felszínén, tetszése szerinti irányba;
- a hangya nem fárad el, nem ugrik le, nem esik le, nem döglik meg, nem áll meg elmélkedni az empiriokriticizmusról, hanem rendületlenül vágtat körbe-körbe vagy összevissza a labdán, ahogy neki tetszik;
Tehát, fenntartva a feljebb lévő feltételezéseket, de egyszerűsítve a leírást:
- egy hangya mászkál egy labdán. Ennyi,
Most vonatkoztass el a fénysebességtől, ne törődj a dimenziókkal, a lehető legegszerűbb, legparasztibb logikával gondolj erre: egy labdán mászkáló hangyára. Ha lemaradtál, bátran kezdd előről az olvasást, csak akkor menj tovább, ha sikeresen interpretáltad az eddigieket.
No, tehát a kérdés:
Ha a hangya tetszőleges ideig és tetszőleges irányokban mászkál a labdán, akkor találkozhat-e olyan akadállyal, ami miatt nem tud továbbmenni?
Megerősítésképp: akadály nem lehet egy faág, vagy a szomszéd MAri néni térgye kalácsa. A kérdés az, hogy a hangya elérheti-e valaha a labda "szélét", vagy "sarkát". Nincs más, csak egy labda és rajta egy hangya.
Erre várok egy igent vagy nemet tőled.
Még egyszer a kérdés, nehogy belegabalyodj:
Jól figyelj!
De tényleg, nem vicc:
A labdán mászkáló hangya elérhet-e valaha valamiféle határt, ami miatt nem tud továbbmenni?
Ne feledd:
Igen.
vagy
Nem.
"A 3D-nek nem a 4D a határa."
Valóban. Erről beszéltem én is és a 128-as is. Nem kell ahhoz 4d, hogy a 3d véges legyen és ne legyen határa. A 3d saját magában nézve véges és határtalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!