Fénysebességnél gyorsabban?
Na jó, most rendesen elolvastam a 10-es válaszoló írását és visszavonom hogy badarság.
Inkább egy orbitális baromság :D, tipikusan a látott valamit spektrumon és most okosnak hiszi magát kategória.
Fordítva vette be a hashajtóját és ide ömleszti a végterméket.
Én csak azt nem értem ha valaki nem ért valamit akkor miért kezd el egyből kötekedni és leugatni a másikat ,vagy ha meg trollkodni jár ide akkor még megértem de akkor se játsza az eszét és ne baromságozza le konkrétan a relativitás elméletéből következő tényeket.
Arról én nem tehetek hogy az előző magára vette hogy 10 ből 6 rossz válaszoló és 2 aki érti is amit a nagykönyv leírt.
Ezek szerint ő a nem érti kategóriában van de ezért még nem kell olyan válaszokat adni hogy az egész egy baromság mert a kérdező azt is elolvassa és ezzel manipulálható miközben semmilyen érv nincs mellette amitől ő baromságnak hiszi csupán annyi hogy képtelen mondatokat megérteni és ez frusztrálja.
A válaszadás lényege az hogy megértse a kérdező a kérdést tehát nem azt várja el hogy igaz hamis jellegű állításokat írkáljon ide 30 hsz mert ezeket az infókat nyilván wikipédiáról is ki tudja lesni viszont abból még nem fogja érteni miért megy a két foton "szembe" 1c vel csak azt hogy így van mert valaki ezt mondta aki nagy tudós volt.
Én továbbra is kimerítő segítséget tudok adni a témában ha kell tagoltan lépésről lépésre megválaszolva quantum szinten hogy mi történik ugyanis én nem bemagolt tudásra építettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!