Én ezzel kapcsolatban már nem egy kérdést írtam ki,a szemet hoztam fel példának, h most egy élőlénynek míg nem volt szeme honnan tudta, h van fény illetve, ha növeszt egy szemet akkor fogja érzékelni a fényt és látni is fog?
Főleg, h a szem elég bonyolult egy szerv?
"egy élőlénynek míg nem volt szeme honnan tudta, h van fény"
Ez most csak vicc, ugye? Az élőlények nem tudták, sőt a gének ma sem "tudják", hogy van fény. Bármennyire nehéz elfogadni a kreacionistáknak, csupán a véletlen volt az oka, hogy a hámréteg egy csoportja a fényt is ingerként érzékelte. Ez némi előnyt jelentett nekik, stb.... Innen már ismeritek a történetet.
"illetve, ha növeszt egy szemet"
Ez nem így működik. Először nem is volt szem, csak fényérzékeny sejtcsoportok, amik a világos és sötét környezetet tudták megkülönböztetni. Aztán kialakult egy bemélyedés, amivel már a fény irányát sejteni lehetett, és már ez is komoly előny a túlélésben. Stb.
"csupán a véletlen volt az oka, hogy a hámréteg egy csoportja a fényt is ingerként érzékelte"
Nem egészen, a fényérzékelés nagyon régi dolog, az egysejtűeknek is van, és ugyanazt a rodopszint használjuk rá, amivel primitív baktériumok fotoszintetizálnak.
Még valami.
www.mindennapi.hu/cikk/kik-vagyunk-/2010-10-11/12
"Kik vagyunk?
Keresztény újságírók vagyunk. Az újságírói semlegesség mítoszát nem tartjuk fenn, hanem beismerjük és örömmel vállaljuk elfogultságunkat."
Azt hiszem nem kell kommentálnom...
Természetesen baromság. A MN cikk meg 2oo6-os, majd ezt vette át az összes kreós, kersztény, ezós szennylap.
A legnagyobb érve, hogy az evolúciót nem tudom elképzelni, nem értem, tehát biztos nincs is. :-D Szánalom a köbön. Nem egy nagy kaliber a fickó, az Oral Alberts Egyetemen "kémiaprofesszor". Egy vicc... kíváncsi vagyok, hogy mit csinált az ELTÉ-n... Biztos meghívták a keresztyén diákkörösök. :D
Olvasd végig a 73% -os válaszoló hozzászólásait az első két oldalon. Eddig csak olyan választ kaptam, hogy ostoba vagyok. De normálisat nem. Mi ez, ha nem bigottság?
Azért, mert a makroevolúció egy értelmetlen zöldség, még nem jelenti azt, hogy a Biblia igaz. De azért, mert nem ismerjük a világot, egy baromság nem lesz valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!