Szociális darwinizmus bal vagy jobboldali?
Beraknál valami linket hogy ki mondja és milyen értelemben?
Mert a nut jobs kb idiótát jelent az amerikai szlengben!
Angliában meg a tanárok nemzeti egyesülete rövidítése...
És az egész furán hangzik!
Magyarországon kb. fordítva van a bal- és jobboldal.
Pl. mindenhol máshol a liberális eszmék inkább a jobboldalhoz kötődnek, és a baloldal a konzervatívabb.
Ezért látják az amerikaik fordítva.
Tehát a válasz: attól függ, mely ország politikai helyzetét nézzük.
Jobboldali, de az amerikai konzervatívok szerint Hitler pl. baloldali volt.
Aki azt állítja hogy Hitler baloldali volt bármiben is,az vagy hazudik szándékosan, vagy nagyon hülye:D Hitler mint gazdaságilag mint szociálpolitikailag hard jobboldali volt!És a kulturális dolgokról nem is beszélve ugye (árja jézus stb)
Kérdező! Te primitív vagy!
Mindenkit leszóltál, engem kb. lehülyéztél.
Jó, ha tudod, hogy ezen a fórumon nem szeretik/szeretjük ezt a stílust.
Vegyél vissza.
Kedves Szittyatarrzan!
Ezt küldted nekem privátba a kérdésemre:
"Te hülye vagy?: Baloldalhoz a konzervativizmus mikkor és hol köthető lol!:D Gondolom akkor az amerikai jobboldal akarja legalizálnia homoszexuális házasságot és egyéb dolgokat.Csak sajnos erről én még nem halottam sehol a világban ."
Szerintem szélsebesen fejezd be a hülyézésem és fejezd be a gyógyszerek szedését amivel képtelen vagy értelmezni a kérdésemet és olyanokat írsz ami még csak a közelében sem volt az én írásomnak!!!
Én azt kérdeztem honnan szedted a kérdéshez az alapot és semmi mást nem írtamn!!!!!!!!!!
Ja és nyugodtan itt is válaszolhatsz ha valamit akarsz írni!
Ha meg szidni akarod a másikat akkor se magánba tedd, vállald fel hogy hülyézel még ha ki is törlik!
Megjegyzem nem véletlenül törölnék a szitkozódásod...
Az egész kérdést törölni kéne, ez a Kérdező nem érdemli meg, hogy bárki foglalkozzon vele.
Maradjon csak magának a bunkó stílusával együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!