Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Tudtad, hogy az emberi szervez...

Tudtad, hogy az emberi szervezet a felépítése alapján 190 évet képes megérni?

Figyelt kérdés

2012. szept. 21. 19:19
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
59%

Ha jobban belegondolok, a nagykorúság 18 év.

Egy nemzedék nem 30, hanem kevesebb, 20-25 évente jön.

190 év alatt felnő 7-8 nemzedék.

Na pedzed már?

Ha nem is szaporodnánk többet, ami kétséges, akkor is nagyon sokan lennénk.

190 év alatt eddig nyolcszor teltek meg a temetők (eltekintve most a világháborúktól)

Ha most 190 évig nem hal meg senki, hát leszünk egy páran.

ükükükükükunokád is látni fogod...

2012. szept. 22. 18:04
 32/50 anonim ***** válasza:
64%
Életre keltünk egy hatalmas gépezetet, amit gazdasági rendszernek nevezünk el, és onnantól ez a gépezet uralkodik rajtunk, a teremtőin... És azt hazudják, hogy ennek így kell lennie, ez axióma, másképp nem tud működni. Aki nem ért hozzá, elhiszi. Aki "ért" hozzá (azaz tanulta a főiskolán), annak is csak a tudás illúziója van meg, ami sajnos még rosszabb, mint a nem-értés. És így szépen, csendben, "vétlenül" végig asszisztálunk minden sz@rt, ami körülvesz bennünket. Mert hát fentről meg lett mondva, mi a frankó.
2012. szept. 22. 18:09
 33/50 anonim ***** válasza:
56%
Úgy látszik, a tervezett elavulás már nem csak a tárgyakra terjed ki, hanem az emberre is.
2012. szept. 22. 18:15
 34/50 anonim ***** válasza:
56%
Na persze, lehet, hogy az én "tudásom" (már amit annak vélek) is csak a tudás illúziója, és majd rájövök egyszer, hogy rosszul gondoltam. Ez a téma amúgy elég bonyolult szerintem, ezer oldalakon keresztül lehetne filózni rajta.
2012. szept. 22. 18:26
 35/50 anonim ***** válasza:
57%

Talán reklamálj Istennél, hogy ilyen kurta életet adott.

Félreértés ne essék, én is keveslem a 68 évet.

Nyugaton, vagy ahol jobb élet van, egy kissé magasabb, tehát valamit biztosan lehet javítani, bár ez népcsoporttól is függ, az északi népek tovább élnek néhány évvel.

Ekkora agyalágyult marhaságot.

Ti vagy nagyon fiatalok vagytok, vagy nagyon naívak.

Játsz inkább sims3 at, ott kedved szerint kitolhatod az élettartamot. Nekem már csak egy tízesem van. Feltéve, ha holnap nem dobom fel a bocskort.

Tudom persze, hogy sokan tovább élnek, a korai halálesetek lehúzzák az átlagot, de ki vagyok én, hogy különbnek képzeljem magam a többi embernél? Örülök az átlagnak is.

De Neked úgy sejtem, nincs szükséged hosszú életre, hiszen Téged Örök élet vár.

Nem ezt fontolgatod?

Te csak nyersz vele, ha az úr minnél hamarabb magához szólít.

A veszteség engem ér, aki nem hiszek istenben.

Az ükapám nyugodjon békében, a dédunokámnak meg minden jót kívánok, ha majd egyszer megszületik.

2012. szept. 22. 18:33
 36/50 anonim ***** válasza:

Nem tetszik nekem ez a tudás illúziója.

Luciferkó, te csak melegedni jártál az oskolába?

Nem maradt semmi?

Csak ilyenekre vagy képes, hogy holnaptól éljünk 190 évig?

Na, szépen vagyunk!

Hát, tudod mit?

Ha akarod higyj benne. Ez sem nagyobb butaság a többinél. Egye fene, élhetsz felőlem akár 590 évig is.

A demokráciával meg mi a bajod? Mit szeretnél inkább? Krisztus királyságát? Volt már rá példa, Firenzében, Savonarola idején. (Végül agyoncsapták a vezetőjét az emberek.)

Meg még vagy másfélezer éven át, amikor az egyház uralkodó volt.

Akkor talán olyan sokáig éltek az emberek?

Matuzsálem?

Mese habbal...

2012. szept. 22. 19:02
 37/50 anonim ***** válasza:
0%

Már mondtam, hogy talán rosszul gondolom. De önmagán senki sem tud túl látni. Tehát ez mindegyikünkre vonatkozik.

Viszont aki a "higgy" szót "higyj"-nek írja, az ne kérdezzen már olyat, hogy melegedni jártam-e az iskolába! XDDD

2012. szept. 22. 19:13
 38/50 anonim ***** válasza:

Bocs, de ez felszólító mód!

Ne higyjél az első gondolatodnak. Hagyjál teret az észnek is.

Menj vissza még egy kicsit melegedni abba a suliba!

2012. szept. 22. 20:26
 39/50 anonim ***** válasza:

Hát ez óriási!!!!

Szakadok!

XD

[link]

lásd 82. pont ;)

2012. szept. 22. 20:37
 40/50 anonim ***** válasza:
66%

Ostoba!

Csak beírtam a google ba, nesze, példák:

Ne higyj a legénynek

Ne higyj a legénynek, Tüzes e lelkének;Mert megtudja csalni Gyermekit emberknek. Zurgó mogyoróval, Csattogó dgyivóval,Keszkeny szalagjával, …

616 B (45 szó) - 2010. június 11., 18:37

(Pata község lakosainak írott vers)

Régen is mondották a tavaszt ravasznak,Ravasz is, ne is higyj soha a tavasznak;Tavasznak, parasztnak, mindkét fő ravasznak,Ne higyj …

446 B (45 szó) - 2009. december 29., 08:00

Dorishoz

Lyánka, higyj igaz hivednek:Örvénybe tántorodol. S kora sírt ássz életednek,Ha buján kacérkodol. Szépnek vágysz csupán nézetni,Légy inkább …

475 B (48 szó) - 2009. július 4., 00:50

Jó tanács egy leányhoz

Lyányka, higyj igaz hivednek: Örvénybe tántorodol,S kora sírt ássz életednek Ha buján kacérkodol. Szépnek vágysz csupán nézetni: Légy inkább …

520 B (51 szó) - 2009. július 4., 16:04

Ifjú ábrándozó...

2012. szept. 22. 20:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!