Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Tudtad, hogy az emberi szervez...

Tudtad, hogy az emberi szervezet a felépítése alapján 190 évet képes megérni?

Figyelt kérdés

2012. szept. 21. 19:19
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
15%

Ugyan,kinek lenne jó?

Ha csak egy évvel meghosszabbodna az átlag életkor, csődbe mennének a nyugdíjbiztosítók.

Mennyi munkanélküli lenne. Még a dédunokáink elől is elvennénk az életteret.

És micsoda népességrobbanás.

XIV lajos király sokáig élt, szegény fia nem győzte kivárni, mikor örökli a trónt, meghalt előbb.

Képzeld csak el, hogy az ükapáink is élnek. Még a nagyapádnak sem jutott eddig állás.

Vagy hogyan gondolod?

50 évesen lennénk kamaszok?

Na és csak tíz évente egyszer állna fel?

Cifra dolgokról álmodoztok.

2012. szept. 22. 07:24
 22/50 anonim ***** válasza:
100%

Victor Hugo írt egy 120 éves német őrgrófról, akinek a fia 100, az unokája 80 éves volt.

Ha mondani akart valamit a 80 éves siheder, úgy torkolták le:

Hallgasson, fiatalember!

2012. szept. 22. 07:32
 23/50 anonim ***** válasza:
62%

Bizony, mert az a legfontosabb, hogy néhány zsírdisznó a pénzénél legyen, minden mást alá lehet neki rendelni.

2012. szept. 22. 09:48
 24/50 anonim ***** válasza:
65%

21-es:

Most azért élünk, hogy dolgozzunk, vagy azért dolgozunk, hogy éljünk?! Mi vagyunk a pénzért, vagy a pénz van értünk?! Egyébként ha csak ezeket vesszük figyelembe, amiket leírtál, akkor még lejjebb kellene vinni az átlagéletkort, mondjuk 60 éves korában mindenkit fejbe lőnének, csak azért, hogy nagyobb élettere legyen az utánuk követező generációknak, meg ne kelljen nekik kifizetni a nyugdíjukat.

2012. szept. 22. 12:37
 25/50 anonim ***** válasza:
37%

Ne ess túlzásokba, ahogy a 190 évvel.

Képzeld el a 3 szobás panelban laksz a gyerekeiddel, a négy szülővel, a nyolc nagyszülővel, a 16 dédszülővel, a 32 ükősöddel egyetemben.

Nem lesz kicsit szűk?

És a néhány megüresedő állásra vetélkedsz a nagyapáddal, az apáddal, sőt a dédapáddal, mert még ő is pálykezdő fiatal lesz.

Vagy ha mondjuk 150 évig nemzőképes leszel, lehet simán 50 gyereked, vagy száz is és a legfiatalabb fiad, fiatalabb lesz a dédunokádnál, mert közben az ivadékaidnak is lesznek gyerekei...

2012. szept. 22. 16:23
 26/50 anonim ***** válasza:
65%

A 60 után várj még 8 évet és az átlagnál vagy.

Nálunk a férfiak 68 évig élnek. a nők egy kicsit tovább

Ne lőjj senkit főbe, azt a 8 évet már kivárhatod...

2012. szept. 22. 16:31
 27/50 anonim ***** válasza:
57%

Mert most is az a jellemző, hogy amíg valaki nemzőképes, minden egy-két évben csinál is gyereket nem?

Bizonyára ez a gazdasági rendszer nem bírná, ha a születéskor várható élettartam megduplázódna, de szerintem erre a problémára jobb megoldás másik gazdasági rendszert kitalálni, mint aktívan közreműködni abban, hogy emberek haljanak meg az indokoltnál előbb.

2012. szept. 22. 16:33
 28/50 anonim ***** válasza:
33%

Megháromszoroztátok az életet, nem dupláztátok a 190 évvel.Egyébként a 60 éves még nem nyugdíjjas. Én már afelé járok, de nem érdekel 62, 63, 64, mert mire odajutok, úgyis megtoldják a melós éveimet és dolgozhatok halálomig, mert a statisztika tényleg 68 év.

Van olyan népcsoport, akik kétévente szülnek és amíg nemzőképesek, egy tucatot is világrahoznak. Na majd ők jól elszaporodnak.

Örülnél neki, ha még mindig Kossuth Lajos lenne a kormányzónk? Vagy Ferenc Jóska lenne a király?

Mondjuk 30 évente jön egy uj nemzedék. Most van 10-20 év, amíg teljesen leváltják az előzőt. Szerinted akkor meg 160 év lenne a várakozás.

Így tényleg hat generáció nőne fel, amíg az első kipusztul, és átadja a helyét a következőknek.

Az milyen rokoni fok?

Apa, nagyapa, dédapa, ükapa, ükükapa, ükükükapa. Na ez 6

Tzolkóéknak van igaza, az ember nem erre van kitalálva.

2012. szept. 22. 17:26
 29/50 anonim ***** válasza:
68%
Értelmes érvet még mindig nem halottam amellett, hogy miért jó 70 évesen feldobni a bocskort, csak mindenféle vagdalkozást néhány soros inkoherens szövegekkel.
2012. szept. 22. 17:42
 30/50 anonim ***** válasza:
44%
Nem a 60 éven kell lovagolni, azt csak úgy írtam, de írhattam volna 50-et vagy 40-et is. Az elv lett volna a lényeg. Természetes halállal kellene meghalni az embereknek. Aki 68 évesen meghal, annak biztos, hogy valami életmódból adódó baja volt, mert 68 az még nem öreg! (Plusz a veleszületett betegségek, balesetek is vannak, de persze ezek mindig is voltak.) Vannak "bizonyos" feladatok az életünkben, amiket el kell végeznünk, mert csak itt és most tudjuk. Erre sokszor nem elég 68 év. (És itt a feladatok alatt nem ház- meg karrierépítést értek. Nade ez már nem a tudomány kategória lenne, inkább vallás vagy talán ezotéria, nem tudom, de inkább nem offolok.)
2012. szept. 22. 18:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!