Tudtad, hogy az emberi szervezet a felépítése alapján 190 évet képes megérni?
"de valami mindig közbejön"
Ezeket a valamiket lehetne csökkenteni. :) Persze mindent nem lehet, meg sokmindenről nem tehetünk (vagy nem is tudunk róla), de legalább azt a kis részt befolyásolni, amit tudunk. A stressz az például tuti, hogy hozzájárul a gyorsabb öregedéshez. Meg a tv. Elég megnézni 1-2 idióta reklámot, és már érzem, hogy beteg vagyok tőle. :D
"vegyszeres mű kajára, meg a szennyezett levelgőre, amit belélegzünk."
És amikor ez nhem volt ipar nem volt 40 évig éltek!!!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Tzolko írja jól.
Programok futnak bennünk, amik eleve megszabják a max élettartamot.
Valszeg lehet még valamennyit javítani, de csak keveset.
Olvassatok genetikát is...
"Olvassatok genetikát is"
Igen, IS! :)
"És amikor ez nhem volt ipar nem volt 40 évig éltek!!!"
Ezt nem tudhatjuk. (Az más kérdés, hogy mit tanítanak meg nekünk.) Ettől függetlenül lehet, hogy tényleg 40 évig éltek.
Hát a 190-et erős túlzásnak tartom, a 120-ról hallottam, az emlősök növekedési ideje és élettartama alapján számolták ki tudósok, és ott asszem konkrétan egerekről volt szó.
Azt viszont idővel simán el tudom képzelni, hogy nagy tudományos felfedezések hatására az átlagéletkor kitolódjon százra vagy még többre, és úgy, hogy táncolva ünnepelje az illető a szülinapjait, ne gépekre kötve :-).
Hogy ezeknek a felfedezéseknek 10-20-50-100 vagy ezer év kell, azt lehetetlen megjósolni.
Előző vagyok, úgy értettem hogy az egerek növekedési idejéből és max. élettartamából vontak le következtetéseket az ember maximális életkorára vonatkoztatva.
Nem úgy, hogy az egerek 120 évet élnek :-).
Ez az idő az elméleti maximum.
Azt jelenti, hogy az emberi szervezet semmiképpen sem képes ennél többet élni, bármilyen körülmények között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!