Hogy kérdezhet valaki olyat, hogy hasznosak voltak-e a nmásodik vh-s emberkísérletek?
"Hogy kérdezhet valaki olyat, hogy hasznosak voltak-e a nmásodik vh-s emberkísérletek?"
Én sem értem, hogy lehet ilyet kérdezni, amikor teljesen nyilvánvaló, hogy hasznosak voltak! :-D Figyu, majd ha rákos leszel, akkor se szedj semmilyen gyógyszert, mert azt bizony kis állatkákon kísérletezték ki, akiken mesterségesen tumorokat hoztal létre, ráadásul a beleegyezésük nélkül! Minden gyógyszer mögött elpusztított egerek tízezrei állnak! Hány egér élete ér egy emberét?
A válaszíró 76%-ban hasznos válaszokat ad.
Atya isten, de buta vagy! Tessék, erről kérdezed, hogy hasznos volt-e: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bAp8b..
Egy egeret hogy hasonlíthatsz egye emberhez? A te szeretteid is lehettek volna ott, de látom empátiakészség nálad nulla.
"Atya isten, de buta vagy!"
Kérdező: Talán ezt a stílust hanyagolhatnád. Ne sértegesd azt, aki vette a fáradságot és válaszolt a kérdésedre.
"A mai emberkísérleteket a második vilgháborúban történtekéhez hasonlítani kissé vicces dolog. "
Kérdezni jöttél ide vagy kötözködni?
Leírtam, mi a különbség a kettő között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!