Szerintem lehetséges olyan molekulakapcsolatok létrejötte,ami aztán egy élőlényt eredményez,de manapság ezeket már nem találjuk meg,mert a mikrobák stb megeszik.
Sokan elfelejtik,hogy mennyire sok is az az idő,ami rendelkezésre állt.
Csak úgy, magától képtelenség, hogy élettelenből élő kialakuljon.
Az asztalnak négy lába van, mégsem lesz belőle ló.
2012. jún. 11. 08:26
3/51 anonim válasza:
Ez a sanszosabb verzió,mit egy időtlen lény gyurmázása.Idővel letisztulnak a lépések.
2012. jún. 11. 08:34
4/51 anonim válasza:
Tudományos értelemben nem zárható ki, hogy a biológiai élet alacsonyabb szerveződésű anyagi rendszerekből (~élettelen anyagból) jöhetett létre, mindenesetre a jelenséget reprodukálni máig nem sikerült. A tudomány jelenlegi ismeretei alapján a kérdés nem eldönthető.
2012. jún. 11. 09:17
5/51 anonim válasza:
"Elképzelhető, de csak élő közvetítő által.
Csak úgy, magától képtelenség, hogy élettelenből élő kialakuljon."
azt viszont lehetségesnek tartod, hogy a semmiből élő lesz? érdekes
2012. jún. 11. 10:07
6/51 anonim válasza:
"II. János Pál pápa 1996. október 22-én a Pápai Tudományos Akadémián ismertette állásfoglalását, miszerint "az új ismeretek birtokában megállapítható, hogy az evolúcióelmélet több, mint hipotézis és fontos egységesítő szerepet látszik betölteni a tudomány legkülönbözőbb területein".
2012. jún. 11. 10:24
7/51 anonim válasza:
Szerintem igen!
De számomra még ennél is érdekesebb a gondolkozás és az éntudat kifejlődése(?).
Egyébként a válaszom csak a nekem szimpatikus feltételezés alapján ez!
Fejfájásig (Őrületig) filózhatunk ezen,előreláthatólag eredmény nélkül!:)
2012. jún. 11. 10:31
8/51 anonim válasza:
#2 válaszóló inkább azt gondolod,hogy volt egy bonyolult dolog,ami felépítette egyszerű dologból a bonyolultat? Mi ebben a logika?
2012. jún. 11. 10:41
9/51 anonim válasza:
Ez a kérdés mit keres ebben a kategóriában?
2012. jún. 11. 11:43
10/51 anonim válasza:
Az világegyetem születésekor csak könnyű elemek: hidrogén és hélium izotópok voltak jelen. Ezekből lettek később a nehezebb elemek és az élőlények is.
NYILVÁNVALÓAN élettelen anyagból keletkezett minden.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!