Hogyan/miből jött létre a világűr?
talán sosem jövünk rá.
talán nem más mint energia. rezgések. (van valami húr elmélet dolog)
az is lehet hogy több buborék szerű univerzum van. vagy a párhuzamos dimenziók miatt egy helyen több is. vagy negatív idő , negatív tér. mármint hozzánk képest. ellentétes irányú idő .(nem ugy hogy fiatalodik. hanem hozzánk képest.)
A kérdésekre általában az ismeretektől függően egyszerű és egyre összetettebb válaszok adhatók. Az előbbiek többnyire pongyolák és csak nagyon távolról közelítik a valóságot, az utóbbiak viszont esetleg csak kötetekben foglalhatók és igen sok előtanulmány után érthetők meg.
A feltett kérdésnek már az értelmezése is hosszú elemzést igényel, megválaszolására egyetemi kurzusokon sem szoktak egzakt kísérletet tenni. Legfeljebb konferenciák érintik.
Ezért kérdésedre értelmes és valós választ nem kaphatsz. Mesét igen, feltételezéseket igen, sületlenségeket még inkább. Én megelégednék annyival, hogy a tér, idő, végtelen, energiahordozás módjai, és más absztrakt fogalmakat alaposan megértsek. Utána jöhet világűr. A keletkezése kicsit később. Megfeszített munkával úgy 60 éves korodra. Nagyon szeretném, ha megértenéd: eszem ágában sem volt poénkodni. Ez nem az a téma.
^na de 60 éves korára sem érti meg, mert a tudomány élvonala sem tudja...
Szerintem az ő jelen érdeklődésnek megfelelőek az ismeretterjesztő előadások.
A legvalószínűbb az hogy két univerzum összeütközött.
Nat.Geon láttam múltkor.
valószínűleg az űr az alap (és nem sok jó van benne számunkra)
ŰR, AETHÉR, TÉR : ezek ugyanazt jelentik
az ŰR az alap: minden belőle keletkezik és mindent elnyel (a metafizikai gonosz)
Isten: a lelkünk(ben lévő fény), aki harcol az űrrel
(persze mi ostobák vagyunk, úgy élünk, mint a barmok, ezért sorsunk is az övéké)
az ŰR: örök fagyott, hodeg és sötét (=a mi halálunk)
a legtöbb buddhista vallás is az ŰR imádatát tanítja (jobb híján), ki is hűlnek rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!