Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Az emberek képesek életet...

Az emberek képesek életet 'előállítani'? És képesek lehetnek erre valamikor is?

Figyelt kérdés
(Csak a 'megrajzfilmesített' Madách-mű kapcsán jutott eszembe ez a kérdés.)
2012. márc. 18. 16:16
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Én biztos nem pontoztam le. :D
2012. márc. 19. 08:55
 12/31 anonim ***** válasza:
50%

Gondolom azért lett lepontozva a kedves válaszadó, mert valakiből lehet, hogy a következőt váltotta ki:

- Mivaaa'? Micsodaaa'? Háteszülyeségeket beszéél

Aki itt bármit/bárkit idéz, vagy ironikusan fogalmaz, stb...stb... az bizony nagy valószínűséggel le lesz itt pontozva.

(Ha odaírod, hogy csak idézet, akkor sem érti...)

De mit számít az, hogy kinek hány %-a van itt?

Hogy értékelik a debilek és az általános iskolások (vagy azokhoz mérhető színvonalú egyének)? Aki ezrével (és időmilliomoson) osztja itt a (az esetek 99%-ban hülye kérdésekre) a válaszokat, az a félszeműek között akar lenni a király?

Én röhögni és trollkodni járok ide. Bár néha gyenge pillanataimban valamihez másképp is hozzászólok.

Meg a primitív embereknél jópofa meglátni alapvető egyszerű (ösztönös, vagy tudatos) reakciókat, amik normáliséknál sokkal burkoltabban és több dolog egymásba ágyazásával, komplexebben nyilvánul meg.

2012. márc. 19. 15:31
 13/31 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon helyesen írta a 4-s-- ezen nincs miért bármi megjegyzést tenni.

Az emberi tudás még mindig nem ért el odáig, hogy rájöjjön mitől élő az élő?

Helyesebben maguk a tudósok azok akik idegenkednek a lélek fogalom hallatán is, --a köztudatban ez a fogalom nem fér össze az intelligenciával, az egyetemi tudással.. nem igaz?

Pedig ez a fogalom hogy lélek még az ókorban született nagy filozófusok agyában-- és logikus gondolataiban.

Van lélek és a tudósok ismerik is, csak egyszerűen megálltak a fogalom előszobája előtt topogva-- miért? mert egyre másra zömmel a vallási dogmákban szerepel mint valami misztikus lény.

Holott az élő az által vált élővé mert két energia rendszer van benne, mint két léleknek nevezhető tudat-energia. Bármelyik hiányzik, az élet vegetál majd elpusztul.

Ha majd odafigyelnek az írásaimra és elgondolkodnak rajta akkor majd tudományosan is két energia rendszer által lesz elképzelhető a holt anyagból élővé vált eleven élet.

2012. ápr. 11. 17:52
 14/31 anonim ***** válasza:
0%

Ja és még valami fontos-- amig nem tudják miképp keletkezett az élet, amíg a vallásos misztika foglalja el a logikus gondolkodás helyét, addig nem is jöhet rá a tudomány arra, hogy az élet itt született, a földi két nagy Teremtő energiának aktusa által egy-egy idő-vallumon belül. Amire bár ráérzett az ember, csak agyon misztifikálta csak azért hogy legyen miből megélni a papok gyülekezeteinek.

Őket pedig csak a Darwin-nisták merték megkritizálni.

2012. ápr. 11. 18:07
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

mami... mit tudsz te a tudomány állásáról? :-D

"Ha majd odafigyelnek az írásaimra és elgondolkodnak rajta akkor majd tudományosan is két energia rendszer által lesz elképzelhető a holt anyagból élővé vált eleven élet."

Te komolyan gondolod, hogy ezek a gondolatok megérdemlik az olvasó figyelmét? :-D Mitől lenne releváns a véleményed a holt angyag élővő válásáról? Komolyan azt gondold, hogy a tudomány valamitől fél? :-D "tudat-energia" anyám borogass...

A tudomány jól tudja, hogy milyen komponenseket kellene összerakni ahhoz, hogy egy élő sejtet kapjunk. De nagyon nehéz lenne, és nem jár semmi haszonnal, ezért pénzt sem adnak az alapegységekből történő felépítésre.

De pl. Magyarországon is van egy csomport Szegeden, akik baktériumokat raknak össze génekből, hogy minél kisebb legyen a nem kontrollált genetikai háttér hatása. Ennek van haszna, mert az ipari hasznosítás során nagyon stabilan működő "gyárakra" van szükség, ami nagyon megbízhatóan termel bizonyos enzimet, vagy valamilyen szerves molekulát, amit pl. gyógyászatban lehet használni. Ez dollármiliárdos üzlet. Ők nem vacakolnak a sejt "hardware-ével", csak a DNS-t szabják át, gyomlálják ki belőle a "felesleges" részeket. De ez nem jelenti, hogy fogalmunk sincs a "hardware-ről"... Az, hogy az ezoterikusok mit gondolnak a "lélekről", meg "tudat energiáról" a tudomány haladását egy cseppet sem befolyásolja, és ezek a vélemények a kérdés megválaszolásához teljesen irrelevánsak.

2012. ápr. 11. 18:12
 16/31 anonim válasza:
A 4-estől kérdezem, de bárki reagálhat rá természetesen: kedves "lelkész" úr, mit gondolsz a klónozásról, mert azt a japánok már a kisúlyuk alatti piszokból kirázzák, tehát ha pl. téged leklónoznak, akkor az un. te2 csak "zombi" lesz? vagy a pontos másod?mert belőled csak 1 lehet ugyebár te erre gondolsz.
2012. ápr. 11. 18:24
 17/31 anonim válasza:
A3-asnak üzenném, hogy az információ akkor sem vészhet el, ha 10 a tízmilliomod energiával át mész egy hangyán, ne hülyéskedj már.
2012. ápr. 11. 18:28
 18/31 anonim ***** válasza:

Információ alatt az idegsejtek kapcsolatát értem, magát a hálózatot, merthogy az határoz meg minket. És ha elpusztulnak a sejtek és elsorvadnak a kapcsolatok köztük, nem tudom hogy állítod helyre, mi alapján? (Már ha amúgy lehetséges lenne.) Amúgy anyag és energia nem vész el, de információ igen.

"ne hülyéskedj már." :DDD

2012. ápr. 11. 21:01
 19/31 anonim válasza:
18-as igazad lehet, van benne valami, de gondolom te is és gyakorlatilag mindenki tudja mit is jelent e=m×c2 -----de az ominózus okostojás előtt nem nagyon tudta senki----- sőt vala ő sem tudta ezzel csak azt akarom mondani, hogy lehetetlen nincs, csak még meg nem valósítható dolgok vannak.Ezt cáfolod?
2012. ápr. 12. 12:22
 20/31 anonim ***** válasza:
0%

18. abban igazad van-- Információ alatt az idegsejtek kapcsolatát értem, magát a hálózatot, merthogy az határoz meg minket.-- de nem teljesen igaz amit írtál!

Ez kiegészíteném azzal, hogy ha az agysejtek elpusztulnak akkor beáll az agyhalál, de az nem jelenti azt hogy már tudata sincs!

Az emberi testben két energia rendszer van az orvostudomány mind kettőt ismeri valóban, de csak az egyiket képes mérni, regisztrálni-- EMG EKG EEG. a másikat még nem-- de még érzékelni is csak nagyon ritka képességű ember képes és ilyen nagyon ritkán születik. igaz ma sokan sóderolnak róla ezt azt érzékelnek mondogatják,-de nem igaz mert több esetben is ellenőriztem, de a szövegeik is arról tanúskodnak szóval csak sóderolnak és valamiféle kisugárzását érzékelik a össz test kisugárzásból

-- na és az állatok érzékelik csak épp ők nem tudják elmondani ezért van az, hogy az állat megérzi ha a másik lény vagy ember beteg, még a halálszagát" is--

Mindegyikőtök hallott a kínai akupunktúráról amelyet 5 ezer évvel ezelőtt élt orvos érzékelt majd lejegyzett-- az orvos tudomány ismeri de még mindig nem érti miképp hat és mi által hat placebo, vagy valóban-- miért mert még nincs hozzá műszer, annyira finom feszültségű mágneses szálról van szó.

Intenzív nővér voltam neurológián dolgoztam sok évet és bizony ilyen képességgel születtem amilyen az öreg kínainak volt. S ezt kutattam egész életemben legalább is amig vissza nem ültem ismét könyvelőnek-- mert az orvosok régebben még inkább elzárkóztak előle. Ugyan akkor elcsodálkoztak ha azt mondtam valakiről nem fog meghalni és két hét múlva visszahoztam az életbe, vagy ha azt mondtam a fájdalmai nem fantom fájdalmak a betegnek-- nem ártana megnézni nálunk majd a fülészeten-- tályog van a füle mögött a fejben és az okozza a fantomfájdalmakat--- rám csodálkozott az orvos-- tovább vizsgálták- igazam volt.

Ezzel a képességemmel hoztam vissza az első agyhalott komást-- miért? mert azt érzékeltem hogy fájdalmai vannak-- akkor mentem be éjszakára és bekötöttek neki transzfúziót. --szóltam az orvosnak aki csodálkozott-- maga érzi a fájdalmát hisz agyhalott? valami olyasmi-- szerintem a vér nem lesz jó amit bekötött, jobb lenne leállítani és ellenőrizni.- S a vér valóban nem felelt meg.

Akkor utána gondoltam megpróbálom visszahozni a beteget --mit kapnánk akkor? Egy mozdulatlan érezni, és gondolkodni képes test lett. Mindent értett abból amit mondtam neki-- két oldalt perget le a könnye az arcán örömében, hogy a családja nem kapott csak kisebb gázmérgezést.... hála volt a szemében és minden mozdulatomat követte.....Ez nagyon régen történ idestova 40 éve. S akkor arra gondoltam, hogy "látnom kell önmagam"

Milyen az a valami, ami eltávozni képes évek óta a testemből, és én bejárom vele a világot akkor amikor zárva a határunk. Mert az a valami gondolkodott ebben a komásban az a valami hallott ebben a komásban és látott, értett mindent-- épp úgy mint amikor azzal a valamivel" elhagyom a testemet és látok hallok érzékelek, érzelmet érzel és légsebességgel szinte bejártam a világunk másik felét is. Majd egyszer sikerült meglátnom-- igaz csak a karom vonalait-- de az is elég volt és megdöbbentő élmény, akkor legalábbis.

Aztán leültem a könyvtárakba olvasni, haza vittem egy csomó könyvet és azt kérdeztem újra... minek nevezhetném?

A komában levő betegek közötti különbség révén jutottam arra a következtetésre-- hogy két lélek energia rendszer van a testben-- bármelyik hiányzik, az élet vegetál majd meghal.

Ma korunkban az a megdöbbentő, hogy az ember ismeri az energiát annak pozitív illetve negatív töltésének összeférhetetlenségét is. S még sem értette meg azt hogy miért van két energia szálrendszer a testben-- Gondolkodjatok!!

az idegi vezetékben halad és átszövi a testet, szelvényezetten (a csigolyákhoz igazítva) rajzolja a köríveit

Amit a kínai talált (és igaz!) az pedig vezeték nélkül szabadon és az idegire ellenkező irányba alkotja a köríveit. Mind kettő a középagyból indul ki és válnak ketté.

az agy csak egy vezérlőegység, illetve képi és egyéb memória tár

A gondolat érzelmi feszültséggel bizony a másik energia szálon keletkezik mint feszültség hullámok.

Most kérdezhetitek miért nem mondtam annak idején-- mert csak a kínait nem vették komolyan azt hogy honnan miképp tudom arról pedig jobb volt hallgatnom.

2012. ápr. 12. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!