A téma: víztisztítás. Ez egy keresztrejtvény. Amit találtam azok nem férnek ki! Nektek? Vmi ötlet?
Figyelt kérdés
"Sok ilyen hordalékot tartalmaznak a bányászati zagyvizek. " - 5 betű
"Ezeket az anyagokat főképpen lecsapatás, ülepítés és víztelenítés útján távolítják el a szennyvízből. " 12 betű "A nitrátok a folyóba visszavezetve ezt a folyamatot indíthatják el. " - 18 betű
"A lebontott szerves anyagokból ez a vegyület maradhat vissza. " - 7 betű
"A biológiai tisztításhoz hasonló folyamat történik a természetes vizeknél. " - 11 betű
"A textil-, cellulóz- és papíripari szennyvizek nagy ..., ami flotálással, szűréssel távolítható el. " - 14 betű
Szerintetek?
2012. jan. 14. 17:59
2/4 anonim válasza:
Érdekes, én az első kérdés kapcsán lúgosra gondoltam...
3/4 anonim válasza:
héé te is a biosz versenyt csinálod?:D nekünk is az kell,többi választ nem tudod leírni?:)) *.*
4/4 anonim válasza:
K*RVA nagy nyomorékok vagytok :D
Itt kell kérdezgetni a Curie-t?Értelmi szint megvan.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!