Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mik az evolucio legnagyobb...

Mik az evolucio legnagyobb bizonyitékai?

Figyelt kérdés

Az àltalànos iskolàban mindig azt hallottam hogy ez igy, és igy volt, de valahogy sosem mutattak egyetlen bizonyitékot sem.

Àllandoan csak el kellett fogadnom azt, amit a tanàr mondott, és ebböl is az àltalànos iskola utàn elég volt...

Szeretném ha összeàllitanàtok nekem egy listàt az evolucio legnagyobb bizonyitékaibol, ami miatt a tudomàny ezt a nézetet valja meg a legpontosabbanak

Elöre is köszönöm

(német nyelvü billentyüzetröl irok külföldöröl, ezért olyan pocsék a helyesiràsom...^^")

2011. szept. 16. 13:25
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
0%
Figyelj, el se olvastam. 10x nem fogom leírni, hogy nem ez a lényeg - én meg nem neked fogok hinni, meg a netes forrásaidnak. Minden át van itatva az evolúcióval, amiket te állítáasz hogy az én bizonyítékaim megdőltek, hát persze hogy megdőltek, csak néhány befolyásos ember csettint és meg van dőlve, mivel nem az igazság uralkodik a Földön. Én annak hiszek aki változhatatlan, az Istennek! Az előtted szólónak, aki már századszor dob hátast tőlem, nagyon örülök, hogy nem rajtad múlik a -nevezzük vallásnak - ha ezt is hiába magyarázom, hogy nem vallás, és akár milyen nagy nagy szavakat használsz, attól nem lesz igazad! Fogsz te még hátast dobni, saját magad miatt. Többet nem írok, elégedett vagyok, hogy e kérdéscím alatt, nem csak badarságok vannak.
2011. okt. 14. 22:36
 52/54 anonim ***** válasza:
Ostoba fajankó.
2011. okt. 14. 22:49
 53/54 Tom Benko ***** válasza:
100%
Valóban nem az igazság uralkodik a Földön. Ha így lenne, nem tudnál ilyeneket mondani. A "néhány befolyásos emberről" meg mindig a különféle egyházak jutnak eszembe, ott szoktak hatalmi szóval dönteni. A bizonyítékaidat nem kellett megdönteni, mivel nem is álltak. Nem netes forrás, de máshogyan nem tudtam beilleszteni a szöveget. Ott van a végén a pontos könyv, oldalszám-megjelöléssel, nézhetsz utána nyugodtan könyvtárban.
2011. okt. 15. 16:46
 54/54 anonim ***** válasza:
100%

"Szeretném ha összeàllitanàtok nekem egy listàt az evolucio legnagyobb bizonyitékaibol, ami miatt a tudomàny ezt a nézetet valja meg a legpontosabbanak "

Kérlek! Azt nem tudom, melyikek a "legnagyobb" bizonyítékok, de itt van pár:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Jó olvasgatást! Szólj, ha kell még!

2011. okt. 31. 21:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!