Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mik az evolucio legnagyobb...

Mik az evolucio legnagyobb bizonyitékai?

Figyelt kérdés

Az àltalànos iskolàban mindig azt hallottam hogy ez igy, és igy volt, de valahogy sosem mutattak egyetlen bizonyitékot sem.

Àllandoan csak el kellett fogadnom azt, amit a tanàr mondott, és ebböl is az àltalànos iskola utàn elég volt...

Szeretném ha összeàllitanàtok nekem egy listàt az evolucio legnagyobb bizonyitékaibol, ami miatt a tudomàny ezt a nézetet valja meg a legpontosabbanak

Elöre is köszönöm

(német nyelvü billentyüzetröl irok külföldöröl, ezért olyan pocsék a helyesiràsom...^^")

2011. szept. 16. 13:25
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: ne kekeckedj, fiam, mert moderálnak! :D Ha itt az evolúcióról kérdeztek, arra válaszolj, mi sem megyünk a vallási fórumokba osztani az észt, hogy Isten nem létezik. Alázat, tudod, mintha te is emlegetetted volna. ;)
2011. szept. 25. 16:48
 22/54 anonim ***** válasza:
0%
Kérdés hogy kinek alázat. A gond csak az, hogy hogy az evolúció egy vallás.
2011. szept. 25. 20:10
 23/54 anonim ***** válasza:
100%
Ha te így gondolod, akkor ez alapján semmi jogod minket meggyőzni a Te vallásod igazáról. Vita lezárva. A hittérítőket megesszük.
2011. szept. 25. 20:15
 24/54 Tom Benko ***** válasza:
100%
Tegnap 20:10: nem, mert irracionális elemek elfogadása nem tartozik hozzá. Az evolúció egy igen erős elmélet.
2011. szept. 26. 20:04
 25/54 anonim ***** válasza:
0%
Én nem vallást terjesztek, nem vagyok vallásos, én hiszek Istenben és Jézus és a megváltó munkájában, ez nem vallás.
2011. szept. 26. 22:05
 26/54 anonim ***** válasza:
3%
Az igaz hogy elmélet, de vallásosan ragaszkodnak ehhez az elmélethez. Nincs még egy ehhez fogható elmélet, amihez ilyen görcsösen ragaszkodnának és ennyire ráerőltetnék a világra. Allatomosan módon kisgyerekkortól nevelik bele az emberbe, és egyre inkább terjed, hogy hátrányos helyzetbe kerítik azokat, aki ezt például az oktatásban nyíltan ellenzi? Akkor ez csak egy sima elmélet? Szerintem jobban hasonlít egy valláshoz. A tudományhoz pedig végképp semmi köze.
2011. szept. 26. 22:16
 27/54 anonim ***** válasza:
5%
*ellenzik
2011. szept. 26. 22:17
 28/54 anonim ***** válasza:
100%
Istenben és az evolúcióban van egy közös pont. Mégpedig az, hogy szemmel láthatóan egyiket sem érted. Megtennéd, hogy csendben maradsz? Köszönöm.
2011. szept. 26. 23:54
 29/54 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem tenném meg, hogy csendben maradok. Istent nem lehet érteni, nem is lenne Isten, ha beleférne a kis fejembe. Most mondhatnám azt, hogy te nem értessz semmit, de egyrészt ez nem értelem kérdése, másrészt meg nehogy azt hidd már, hogy a te véleményeden múlik amit most mondtál. Pont ezért írtam ide, mert ilyen dolgok láttán eszem ágában nem volt csendbenmaradni. Attól hogy többen vagytok nem lesz igazatok.
2011. szept. 27. 14:42
 30/54 anonim ***** válasza:
Itt különböző véleményeket lehet megosztani, ha neked nem tetszik az enyém, eléggé megkülönbözteted magad. Vitázni meg érvelni lehet, de elhallgattatni nem, legfeljebb ha ocsmányul beszélnék.
2011. szept. 27. 14:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!