Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mennyi idő alatt bomlik le...

Mennyi idő alatt bomlik le egy ember holtteste?

Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 20:50
1 2
 11/17 BubisBublek860 ***** válasza:
53%
1 év elég.
2013. jún. 11. 23:43
 12/17 BubisBublek860 ***** válasza:
De ha nem akarsz annyit várni a kálium-hidroxid csodákra képes. :D
2013. jún. 11. 23:43
 13/17 2xSü ***** válasza:
0%
Hadd kérdezzem meg csak úgy kíváncsiságképpen: Hogy jut el valaki arra az elhatározásra, hogy pont egy lassan már két éve feltett kérdésre válaszol? Ezt soha nem értettem. Hogy találtál rá erre a kérdésre?
2013. jún. 12. 01:21
 14/17 BubisBublek860 ***** válasza:
Ahogy most te. Beírtam a keresőbe, hogy holttest és a kérdésekre válaszólgattam. Az nem igen érdekelt, hogy milyen régi.
2013. jún. 12. 12:32
 15/17 anonim ***** válasza:

@2xSü

Keres egy témában, kidobja a kereső, akár az oldalé, akár a google. Ha meg már odatalál, válaszol is, hogy ha legközelebb rá akad valaki, a szerinte helyes választ is olvashassa.

2013. jún. 12. 12:46
 16/17 2xSü ***** válasza:

Értem. Tehát a kereső vezetett ide. Végül is igazatok van, akár később is ráakadhat valaki google-ben erre a kérdésre.

Annyi kiegészítés, hogy én nem keresőn bukkantam rá, hanem anno 2011. szeptemberében válaszoltam erre a kérdésre, és most ugye előre került a megválaszolt kérdések listáján, hiszen új válasz érkezett. Ilyenkor mindig nézek egyet, hogy erre a kérdésre már nem is emlékszem. :-)

2013. jún. 12. 14:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Én sem a keresővel kerültem ide, én vagyok a 3. válaszoló, de találtam és válaszoltam már meg így régi kérdéseket.
2013. jún. 12. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!