Mennyi idő alatt bomlik le egy ember holtteste?
Haha, első XD
Utolsó, én azt kérdeztem, hogy a test mennyi idő alatt bomlik le, nem a csontváz.
A kérdés, hogy mit nevezel lebomlásnak. A csontváz a holttest része, és általában az bomlik le legkésőbb. Így a csontváz lebomlása tulajdonképpen megegyezik a holttest lebomlásának idejével, így a belinket kérdés megfelel a te kérdésednek.
Amúgy a belinkelt kérdésre adott utolsó válasz szépen leír mindent, amit lehet. (Nem csak a csontvázról van ott szó.)
"a test mennyi idő alatt bomlik le"
Az is ott volt a linkelt válaszok között, de mindegy. :D
Más meg utálja, ha valaki úgy kérdez, hogy nem tesz erőfeszítést a válasz megtalálására. Számos kérdésre válaszoltam itt a gyakorikerdesek.hu -n, amire amúgy nem tudtam a választ, de a Google első találata segítségével megkapta, majd a második és harmadik találat megerősítette a választ. Mindezt 1 perc alatt.
Nincs magyarázat arra, hogy valaki 1 perc minimális erőfeszítés helyett miért képes várni akár egy napot is a válasszal, így sokan ostobaságnak tartják az ilyen attitűdöt. Márpedig nincs bosszantóbb dolog, mint az ostobaság, így mindenki előbb-utóbb kiakad az ilyen kérdésekre, és jelzés értékkel belinkel valamit, jelezvén, hogy kérdés feltevés illendő lenne legalább annyi időt szánni a kérdés megtalálására, mint amennyi időt szán rá a válaszoló. Elvégre a válasszal eltöltött időt senki nem fizeti meg a válaszolónak.
Röviden: Lehet, hogy utálod, hogy nem más végzi el helyetted a piszkos munkát, de ezt nem kellene hangoztatni, hanem legalább megköszönni, hogy valaki útba igazított a jó válasz felé.
* (javítás):
…kérdés feltevés *előtt* illendő lenne…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!