Lehetséges az időutazás?
Figyelt kérdés
Stephen Hawking szerint csak a jövőbe lehet utazni, a múltba nem. :)2011. júl. 16. 00:48
21/29 anonim válasza:
Nem értelmezted jól a választ. :)
,, csak a jövőbe lehet utazni, a múltba nem."
A jövőbe mind utazunk. Hiszen öregszünk és elmegy az idő a fejünk felett. Szóval azért utazhatunk csak a jövőbe,mert öregszünk,s azért nem mehetünk vissza a múltba,mert nem fiatalodhatunk. Képletesen valahogy így lehet értelmezni. :)
22/29 anonim válasza:
Nekem 1995 julius 9-re kell visszamennem holnapra. Az egesz vilag visszaalakul olyanna, amilyen volt 1995-ben. Ocean Beachen ebredunk, en az Amanda szobajaban. Kijovok es udvozlom az ocsemet. Kimegyunk a tengerpartra. Kitorlok mindent az emlekezetembol, ami 2000 utan tortent. Csak arra emlekszem, hogy B12 hiany pszichiatriai betegsegeket okoz, elmenjek a spectracellhez tesztre, atereszto bel szindromam van, helicobacterium, amit ki kell irtani, glutenmentes magas zsirtartalmu eteleket kell fogyasztani es hogy Edesanyamnek HepC-je van, amire nem szabad kezelest kerni. Minden mas kitorlodik az emlekezetembol. Na meg a lottoszamok es hogy hova kell tenni a penzt. Maskulonben visszaalakulok arra a 17 eves lannya, aki voltam akkor.
23/29 anonim válasza:
1995 julius 9 - erre a napra akarok visszamenni holnapra. Minden torlodik az agyambol, kiveve a kovetkezok: b12 hianyos vagyok, milyen dietat kell kovetni, milyen konyveket kell megvenni a jovoben, milyen hobbikat/sulikat/nyelveket uzzek, milyen stockba tegyem a penzt, mi legyen a konyvem vazlata/Edesanyam Hep C-je es annak a kezelese termeszetes uton, Maitland, b12 hiany es pszichiatria kovetkezmenyei. Ennek holnapra kell bekovetkeznie.
24/29 anonim válasza:
Julius 16-an, 2011. Ezen a napon ebredek fel Budapesten, eppen ahol voltam azon a napon.
25/29 anonim válasza:
A megoldás, hadronütköztetőt összekapcsolod a féreglyuk telefonnal. Helyes tér-idő koordináták megadásával már zsutty, mehetsz is! Búlcsút meg Ervint kérdezd, hogy kell meghackleni a nagy hadronüütköztetőt!
26/29 anonim válasza:
A kovetkezo fog tortenni, amint visszamegyunk 2011 julius 16-ra: holnap Budapesten ebredek fel. Edesanyam mar itt van velem, igaz, nem tudom pontosan, hogy hol van ezen a napon helyileg.
27/29 anonim válasza:
Holnap szombat, ugyanugy, mint amikor ez a kerdes fel volt teve. Vissza kell mennunk arra a napra.
28/29 anonim válasza:
2011 julius 16. Szombati napra ebredek fel.
29/29 anonim válasza:
Az akkori es mai tudasommal megyek vissza 1994 junius 15-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!