Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szerintetek mi magyarok...

Szerintetek mi magyarok szellemileg érettek lennénk-e időutazásra?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 23:19
1 2
 11/15 anonim válasza:
Igen
2011. jún. 3. 06:33
 12/15 anonim válasza:
Nem tudom a választ. Nyilván van aki igen, van aki nem. Én személy szerint szívesen visszamennék, mert nem érzem itt jól magam. Az 1800-as évek végére mennék. Erdőszélen laknék vagy a hegyekben, szívesen találkoznék irodalmi példaképeimmel. Nyugalmam lenne, kapálgatnék, az emberek nem lennének ilyen gonoszak. De hát ez csak álom marad. Én nem változtatnék meg igazából semmit, mert mindennek oka van. Én csak "ott" szeretnék élni. Nem ebben a romlott világban. Mondjuk ezt nem kérdezte senki. :)
2011. jún. 3. 08:53
 13/15 dellfil ***** válasza:

A nemzetek kollektív tudatára gondolsz? Arra, hogy a magyar népnek elég fejlett-e a "szellemisége" a többi néphez viszonyítva az "időutazásból" fakadó következmények felmérésére, és kezelésére?

Akkor az a válasz, hogy a világon semelyik nép sem elég érett szellemileg az időutazás következményeinek kivédésére. A magyar sem kivétel.

dellfil

2011. jún. 3. 12:38
 14/15 A kérdező kommentje:

Inkább arra voltam kíváncsi, hogy azok, akik előszeretettel 'élnek a múltban', vajon képesek lennének-e újból és újból visszamenni, netán ott is ragadni? De a leírtak is elég jó eszmefuttatások.

Arról nekem is van fogalmam, hogy rizikós egy vállalkozás az ilyen és hacsak nem akarsz egy bazi nagy káoszt okozni az időben, akkor legfeljebb kutatásra használod fel a technikát.

2011. jún. 4. 01:19
 15/15 valaki234 ***** válasza:

Ha vissza is tudnál menni az időben, ahhhoz nem lehetsz elég óvatos, hogy ne változtass meg semmit. Lehet, hogy lecsapod az akkor élő utolsó szúnyogot, és megváltoztatsz ezzel mindent.

Ezek a "meg fogjuk nyerni ezt meg azt a csatát pár AK-val" típusú meg már csak azért sem lehetséges, mert megnyered, és emiatt nem mész vissza később az időben, mert nincs miért, de akkor nem nyerted meg, tehát mégis visszamész és így tovább...

2011. júl. 5. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!