19 éves vagyok. Nem vagyok se testileg, se szellemileg fogyatékos. Vehetek gumilövedékes pisztolyt?
Figyelt kérdés
Ha engedély kell hozzá akkor milyen? Hol lehet szerezni?2011. aug. 22. 20:53
1/12 anonim válasza:
"Jobb helyeken" még rendeset is sőt még akár komolyabbat is
2/12 anonim válasza:
Ezt már nagyon sokan kérdezték, és kezd unalmas lenni már, hogy mindenki fegyverkezni akar. Ne ezzel legyen már tele a rendőrség kérdéskör.
Nem, nem lehet gumilövedékes pisztolyt venni!
4/12 anonim válasza:
Vegyél gázpisztolyt, önvédelemre duszt elég.
5/12 doboszoli válasza:
Beballagsz a boltba, megveszed, hazaviszed, otthon megtöltöd, és adott helyzetben használod.
Semmilyen engedély nem kell hozzá, de közterületre tűzkészen nem vihető. 35-40 ezerbe fog fájni, bolttól függően.
Véleményem szerint, portavédelemre sokkal hatékonyabb, "ütősebb" mint a gázpisztoly. 18 mm-esbe gondolkodj, a többi játék kategória.
6/12 beco26 válasza:
Bármely vadászboltba megveheted, ha nem látszol túl fiatalnak, még a személyidet sem kérik...
Keserű...
Majd a boltban megérted, itt a többi reklámnak számítana...
7/12 doboszoli válasza:
Beco, Te is Keserű-félét tartasz?
8/12 Kurokami válasza:
Jogszabály ide vagy oda, én még mindig a puszta kéz-re szavazok...
9/12 anonim válasza:
Porral oltó, szívlapát a polgári eszközzel végzett önvédelem alapelemei.
10/12 anonim válasza:
Viselésre egyelőre csak gázpisztolyt engedélyeznek. Otthonvédelemre azonban engedély nélkül használhatod. Amúgy elvileg változni fog év végéig a magyar fegyvertörvény, így valószínűleg gumilövedékesre is kérhető majd viselési engedély 19 éves kortól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!