Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért rövídebb a nők gerincvel...

Miért rövídebb a nők gerincvelője a férfiakétól?

Figyelt kérdés
Miért van ez? Mi a különbség?
2011. febr. 25. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
Mert alacsonyabbak.
2011. febr. 25. 15:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Mert a férfinak van farka is! :-D

(Na jó, nem tudom...)

Pedro

2011. febr. 25. 15:58
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Azt nem tudom miért rövidebb, vagy rövidebb-e, de azt tudom, nem a férfiakétól, hanem a férfiakénál.
2011. febr. 25. 16:23
 4/7 A kérdező kommentje:

Jah, igen, -nál!Hezitáltam, hogy melyiket írjam, mert gyorsan kellett megkérdeznem!A helyes írási hibáért bocsessz! :)

A férfiaké 45cm, a nőké meg 43 cm.!

Ez miért van? Tanárom szerint ez is az evolúcióval járt! Ez tényleg így van?

2011. febr. 25. 16:52
 5/7 anonim ***** válasza:
hát mivel más minket nem alakít csak az evolúció ezért az csinálhatta
2011. febr. 25. 21:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, de mi okból? Miért kellett rövídebre "szabni" a nők gerincvelőjét a férfiakénál? :D
2011. febr. 25. 21:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem hülyeségből írtam az első választ. A nők átlagosan alacsonyabbak, mint a férfiak, így rövidebb a gerincük, tehát rövidebb gerincvelő kell.

DE! A rövidebb gerincvelő nem jelenti azt, hogy kevesebb idegsejt van benne, vagy kevesebbet "tud".

Arányaiban (a testükhöz képest) nem rövidebb a nők gerincveleje. Nem lötyög a gerincben vagy ilyesmi.

2011. febr. 25. 21:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!