Planet X azaz X bolygó kinek mi a véleménye?
Már hogyne.
A Jupitert szokták a belső naprendszer védelmezőjének is hívni, mivel a gravitációs tere védi meg - többek között a földet is - az üstökösök, meteoritok és a többi repülő szarság becsapódásaitól.
Hegyszám vannak a feljegyzések a kisebb, nagyobb és kataklizma szerű becsapódásokról a Jupiteren. Emellé befogott 63 Holdat is, ami annyira nem egyszerű, lévén Hold méretű (tán 3 km körül van a legtöbb) kavicsok azért nem gyakran repkednek arra.
Ha egy olyan felhőben, ahol milliónyi 2 centistől több km átmérőjűig terjedő törmelék lebegne és ennek a törmeléknek a közepén lenne egy Jupiternél 30%-al nagyobb bolygó / törpecsillag / akármi, az csak idő kérdése lenne, hogy maga körül jó nagy körben kitakarítsa a terek, befogva a törmelék nagy részét. A nagyobbak pályára állnának a kisebbeket beszippantaná.
Hm. Akkor mondjuk a Hayley üstököst sosem látják 76 évenként mert mindig elnyeli a Jupiter?
Abszolút dolgokban gondlokodsz, anélkül hogy megnéznéd a valódi hátteret. Részemről vita lezárva.
nem mindet csak a nagyját.
mindettől függetlenül oltári nagy baromság egy óriásbolygó létét feltételezni ilyen közel úgy, hogy senki nem érzékeli.
Szerintem latezik ez az ugymond Planet x,de majd jovobe meg gyozodunk rolla mar nincs sok hatra.Persze talan jobb lenne hogy ha ne lenne igaz.De amint lehet olvasni errol a bolygorol,ez egy voros bolygo.Kulonos modon par napja vettem eszre hogy ejel 02 ora utan kelet es nyugat kozt lehet latni egy olyan egitestet amely feheres rozsaszin es atvalt pirosba ha ra oszpontositassz.
Ez lenne a Planet x ?
Le fotoztam es egy piros pontkent jelenik meg az egen.
Ha valaki latta vagy ismeri ennek a bolygonak a nevet kerem irjon.Nagyon kivancsi vagyok.udv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!