Planet X azaz X bolygó kinek mi a véleménye?
ez jóval a Naplemente után volt és 3 an voltak és mindhárman látták, és ezekről én is kikérdeztem, hogy biztosra menjek, és először tudományos magyarázatot keresek én is a dolgokra, de ha az már nincs...Nem egy körfoltot látott, hanem szó szerint izzó gömböt, ami fortyogott, vagy hogy is mondjam. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Tegnap 20:36
Megkövetlek, tényleg nem 3 éve volt, hanem 2002-ben. Négy nappal azután vettek észre egy 100m átmérőjű aszteroidot, hogy elhaladt a föld mellett, másfél föld-hold távolságra. Ha jól emlékszem én a híradóban hallottam, és Erős Antónia mondta be. De a NASA-nál is fent van:
Mivel én laikus vagyok, kíváncsi lennék rá, hogy szerinted melyik része az indexes cikknek a tudományos baromság.
Elég sokan hazudnak csak azért hogy hihető legyen a sztoriuk, ez a planet x is egy hihető sztori lenne ha nem hazudnának róla ennyien. Felmész youtubra vagy akárhova beírod planet x, mindenhol szinte teljesen más oldalt ad ki, vhol úgy néz ki mint a nap csak kicsinyítve, vhol meg egy sötét gázgömb, vmeik meg azt írja hogy jön az annunaki. Az egyik azt írja hogy nekünk ütközik a másik meg azt írja hogy látni fogjuk ahogy elhalad mellettünk és kitérít minden bolygót a pályájáról, beleértve a földet is. Az emberek eléggé elvannak szállva mostanában ezektől az új drogoktól is, meg hát etetik még egy pár dologgal a népet nem csak ezzel. Nemsokára eljön a messiás is (azt mondják), ki fog törni a 3. világháború, 2012 ben napkitörés lesz a föld elpusztul és még sorolhatnám azt a sok cuccot amivel tömik az ember fejét az interneten. És a meglepő az hogy ezt be is kajálják az emberek. Figyeljétek meg ezeket a káosz jóslatokat, mindig a földdel kapcsolatos, és nagyon sok van belőlük. Tele van az internet mindenféle baromságokkal ideértve ezeket a plejádokat is, most nem azért de honnan tudhatnánk hogy több fényévnyi távolságba kik vannak még rajtunk kívül. Az orrunkig nem látunk nem hogy fényévekre.
Le egyszerűsítve a választ sztem kamu az egész ahogy a többi is.
10:46 és 10:54.
Biztosan nem voltak be LSD zve, megkérdeztem korrektül mindent, hogy tuti legyen a dolog...csodálkoztam is kissé, és nem tudtam mit tenni, de ezekből a mendemondákból kellett társítsak ehhez valamit, mivel ha ők látták szabad szemmel rendesen, tisztán, de a csillagászok semmit nem észlelnek belőle, akkor lehet tényleg valakik/valamik érkezhetnek, amik elég jól álcázzák magukat. Lehet egy felsőbb dimenzióból, amit a mi dimenziókban készített műszerek érzékelni képtelenek.
ui.: én elhiszem a srácnak a sztorit, ki volt kerekedve a szeme még akkor is, amikor visszagondolt az egész történésre.
üdv
25/F
LastOne.Left
Azért nem mindegy, hogy föld-hold távolság, vagy kicsit másfélszerese, kisbolygó vagy egy 100 méter átmérőjű aszteroida (tudom, hogy azt is kisbolygónak hívják magyarul, de valójában a kisbolygó nagyobb kategória.
Tovább erősen kétlem, hogy nem vették észre, csak nem merték inkább bejelenteni, nehogy pánik törjön ki.
Az indexes cikk, komolyabb átnézés nélkül random hülyeségek belőle:
- Ha az Oort felhőBEN helyezkedne el egy 1,4 Jupiter tömegű bolygó annak a gravitációja nem kilökné az üstökösöket hanem magába szívná és összeállna az oort felhő egy mégnagyobb "X" bolygóvá
- "aminek a gravitációja a Naprendszer belseje felé irányítja az üstökösöket." A gravtiáció nem irányítja elfele magától az objektumokat.
- Később teljesen értelmezhetetlenül már nem bolygónak, hanem "vörös törpecsillagnak" nevezi az "X" bolygót. Vörös törpe csillagokat több száz fényévről tudunk érzékelni, elképzelhetetlen, hogy 1 fényéven belül lévő vörös törpét ne érzékelnénk...
A cikk végén tényleg belezavarodik, de ott a Nemezisről beszél, ami teljesen más elmélet.
Másrészt meg a tömegvonzása egy jupiterszerű bolygónak azért közel nem akkora, hogy minden dolgot beszippantson, hanem csak akkora, hogy letéríti az aszteroidákat a pályájukról, aminek egy része belecsapódik, egy része más irányba indul, egy része meg elindul a naprendszer belseje felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!